Доказателство, че извънземни съществуват или човешко дело?

Доказателство, че извънземни съществуват, или човешко дело?

Извънземни  или хора са направили мистериозен стълб открит на дъното на морето край бреговете на Сицилия

Споровете съществуват ли извънземни се разпалиха отново, след като бе открит стълб на 100 века край Сицилия. Той е направен от варовик и тежи 15 тона, нещо непосилно за изработване преди 100000 години без помощта на съвременните технологии.Доказателство, че извънземни съществуват или човешко дело?

Привържениците на извънземните цивилизации са единодушни по въпроса за произхода на мистериозната колона. Мненията на учените обаче се различават от тези на привържениците на НЛО, но няма официално становище кой е сътворил 100-вековната колона.

Според привърженика на теорията за съществуването на извънземни на Земята Скот Уоринг това е дело на извънземна цивилизация, която е живеела на изчезналия остров Атлантида. Като аргумент за своето твърдение Уоринг използва това, че преди 100 000 години не е имало нито инструменти нито машини, за да се изгради такава колона.

Според него на стълба са направени изключително точни дупки, които изглеждат направени с най-модерни съвременни машини. Това според Скот Уоринг е доказателство, че интелигентни същества са посетили нашата планета. Той припомня, че преди 100 века не са съществували такива точни инструменти и е невъзможно да се направи 15 тонен стълб без съвременни технологии.

Екип от учени от Тел Авив, който открива мистериозната колона на дъното на 40 метра дълбочина край Сицилия, също им правят впечатление прецизно направените дупки. Те разглеждат нещата от друг ъгъл и твърдят, че нито един естествен и природен процес не може да сътвори такива точни дупки. Според учените това е дело на човешки ръце, казва Бен-Зви Аврахам, един от учените.

За открития монолит се смята, че е дело на древна цивилизация, живяла в централната част на Средиземно море. Историците казват, че историята в този регион е интензивна и драматична и откритието дава нови знания за технологичното развитие на жителите по онова време в този средиземноморски регион.

Учените от телавивският университет не са открили за какво е служел този стълб, но изказват мнение, че се разкриват нови данни за уменията на древните инженери от преди 100 века.

Споровете между защитниците на теорията за извънземните посетители и учените, които защитават тезата, че колоната е човешко дело ще продължат. Очакваме да видим коя теория ще се окаже вярна.

 

 

 

За Лиза Стоилова

Прочети още

радиестезия, гадаене с махало и багети,

Радиестезия и работа с махало и багети. Радиестезисти в България. Уроци

Уроци по радиестезия, работа с махало и с багети. Кои са добрите радиестезисти в България? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *