деца с черни очи

Ужас: Децата с черни очи – заплаха за околните

Чували ли сте за деца, които като ви погледнат с черните си очи, изпълват душата ви с ужас и предчувствие за приближаваща опасност

Това не са обикновени деца с тъмни очи.

Това са т.нар BEK`s – Black Eyed Kids. Веднага трябва да уточним, че тук не става дума за нормалните чернооки деца. Тук се говори за очи, в които изобщо или почти отсъства бялото. Като тези на снимките и видеото по-долу. Не бива да ги бъркаме, както допускат тази грешка по-нататък във формата за коментари в долната част на публикацията!

Това са деца, които като ги погледнеш в черните очи, винаги оставаш със страховити усещания. Такива деца все по-често се срещат в мрежата.

Потърпевшите от срещи с тях единодушно ги описват като тъмнокожи деца, които не се различават отдалеч от останалите си връстници. Но когато ги погледнеш в очите – те са чисто черни, излъчващи омраза, студенина и гняв.

Пръв журналистът Браян Бетел прави репортаж за тези деца.

В него той подчертава, че децата притежават умението да контролират съзнанието и ума на „жертвите”.

Те са с много лоша аура. Бетел успява да се свърже с няколко души, които са станали потърпевши на чернооките деца.

Най-често всичко започва невинно, с позвъняване на вратата.

Децата молят за нещо прозаично – било то за чаша вода, за тоалетна или за телефонно обаждане. Но какъвто и да е бил предтекстът, те настоявали да влязат.

Във всички изследвани случаи, хората отказвали.

децата с черни очиЕдни споделят, че усещането за опасност и ужас били предизвикани от черните очи, а други разказват как когато се взреш в лицата им, те размазват контурите си. Един от очевидците извикал полиция, за да изгонят натрапниците.

Но после постоянно усещал, че го следят и го наблюдават втренчено. В друг случай, момче карало скейтборд, когато към него се приближили две деца.

И двете руси, но по нищо не се различавали от останалите малчугани. По-голямото дете помолило за помощ, тъй като се били загубили.

То поискало да се обади от домашния телефон на скейтбордиста.

Когато го погледнал в очите – момчето видяло, че те са катранено черни.

Изпитал странен ужас и отказал. Тогава баткото отново казал, че трябва да влезе в дома на момчето, за да ползва телефона.

Момчето се уплашило и избягало. После, когато се прибрал и погледнал през прозореца, видял, че те го наблюдават втренчено. Засега случаи като тези изброените нямат научно обяснение, но дори и като легенди са достатъчно страховити.

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

донка гледане на кафе, гледачка пловдив

Донка Димова, гледане на кафе: Мъртвите често ме навестяват!

Людмила и Ванга посетили дома на ясновидката след смъртта си

5 Мнения

  1. Лили Иванова

    Е, то и аз имам черни очи, ама няма зло в мен

  2. DA PAZI GOSPOD OT TAZI NAPAST

  3. Анонимка

    Тук мисля,че трябва да добавя един факт. Тези деца не са просто с обикновени черни очи. Те нямат бяло в окото. На тях абсолютно цялото им око е черно,приличащо на безкрайна бездна.

  4. Какво толкова страшно им намирате на черните очи,аз не мога да разбера,черните очи са едни от най-красивите!И не,не издават студенина,за разлика от сините.Истински коварни са хората със зелени очи,а не чернооките.Чернооките са страстни натури и лесно могат да избухнат в гняв,по-смели са от повечето хора,по-самоуверени и по-решителни от другите.Но не,те не могат да ви урочасат и тези хора нямат лоша аура около себе си.И те са чувствителни и емоционални хора със своите слабости,като повечето хора впрочем.Хората с черни очи често са мразени и изолирани от околните,но това е голяма грешка,защото обикновенно притежателите им са интелигентни,силни волеви и добри лидери.

  5. Falling_ANGEL_

    Ама глупости на търкалета, на запетайки и на черни точки ако щете! По чисто нещо от децата няма! Децата не се раждат лоши и не стават лоши сами. Едва в по осъзната възраст почват да проявяват лошотия, ако мога да я нарека едва когато модела им за подражание е толкова силен и осезаем, че измества каквато и да е друга представа и бля…бля …бля …т.е. децата стават такива каквито си ги отгледаме и възпитаме и на каквото си ги научим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *