Ясновидката Маг Джиляна, гадател

гадаене по лицето и походката

Още за гадаенето по лицето и походката

Способността да се чете по лицата и въобще по външния вид на хората е чиста интуиция, а умението за наблюдателност се предава от стари на млади. Нека и ние се опитаме да се научим да разпознаваме хората по лицата и по техния външен вид въобще.

Това гласи едно от ученията на известната глухоняма пророчица Магда. Любопитно е да знаем какви са особените признаци, тези, които могат да подскажат за характера и натурата на човека.

СИЛНО ИЗДАДЕНАТА БРАДИЧКА ГОВОРИ ЗА ЖЕСТОКОСТ И УПОРИТОСТ

Двойната се приписва на влюбчивите натури

Издадената напред брадичка говори за енергия и сила на волята, а също и за самостоятелност, благородство, неподкупност. Но прекалено издадената брадичка сигнализира за жестокост и упоритост.

Още за: Гадаене по лицето ТУК! И ТУК!

Дългата и изострена брадичка принадлежи на хора с проницателен ум и голяма доза сарказъм. Наведената надолу брадичка говори за мека, робска, нерешителна и нервна натура. Месестата брадичка обаче свидетелства за здрав ум, чувственост, но и за непробиваем егоизъм.

Двойната брадичка се приписва на хора непостоянни и влюбчиви. А когато краят на брадичката е повдигнат нагоре, става дума за хитра, решителна, но и много непостоянна натура.

ПО УШИТЕ МОЖЕМ ДА СЪДИМ ЗА ХАРАКТЕРА НА ЧОВЕКА

Големите уши говорят за развити музикални способности на човека (разбира се, ако той има зачатъци на музикален слух). Малките уши пък подсказват, че човек е много чувствен. Твърдите уши говорят за здрав човек, а спаружените – за болен.

Разперените, големи уши свидетелстват за търговска хитрост и пресметливост, но същевременно за ограниченост и глупост. А прибраните към главата – за хладнокръвие, за издръжливост, но и за лицемерие.

Месести уши имат едрите представители на човешкия род, а окосмени – разсъдливите и философски настроени хора.

Ако всички части на ухото са развити равномерно и е приятно човек да ги гледа, това говори за добри умствени способности.

А вие можете да оцените своите познати и приятели и по дължината и формата на носа, по това, доколко раздалечени са очите му и какъв цвят имат те.

От психологическа гледна точка човек проявява себе си преди всичко не с тези външни белези, които му е дала природата и родителите му, а чрез своята осанка, походка, поза, маниер на пушене… много такива “прояви” могат да се изброят.

И ако учените поставят под въпрос взаимовръзката между формата на брадичката и темперамента на човека, то те са напълно съгласни с това, че по жестовете и мимиките може да се определи характерът и настроението на отделния човек.

КАК СЕ ГАДАЕ ПО ЦИФРИ И БУКВИ

Това е гадание, което идва от дълбока древност. Още учениците на Питагор са прибягвали към него.

Гласните букви означавали благополучие, а съгласните – точно обратното – нещастие. Броят на едните или другите съответно засилвал степента на благополучието или нещастието. Цифрите също имали своето значение. Според старите разбирания четните цифри означавали благополучие, нечетните – неуспехи.

Според гаданията името, което е с най-малки букви, се считало за име на щастливец. Имало значение и с коя буква започва то – например ако е с най-голямата четна цифра в азбуката, това означава, че този човек го очаква голямо богатство.

И числата се разглеждали като показатели за много неща. Например числото 100 се е смятало за щастливо; 1000 – за много добро; 5000 – за чудесно; 10 000 – за още по-успешно; 100 000 – успех във всички дела. Да не говорим за един милион – навремето това число се е приемало едва ли не като чудодеен талисман.

ЛИНИИТЕ, КВАДРАТИТЕ И ДРУГИТЕ ФОРМИ В КАФЕНАТА УТАЙКА

Ако линиите, независимо дали големи или малки, са леко издадени – това означава успех, самостоятелност, щастлив живот, спокойна старост, уважение. Ако те не са много, но са ярко очертани, това означава обезпеченост и лек живот в бъдеще. Ако по средата на чинийката има само една линия, но много дълга, това ви обещава пътешествие. А ако по тази линия има точки и хълмчета – значи ще пътувате зад граница.

Имаме подробен материал ТУК: Нещо като наръчник за гледане на кафе!

Ако сред фигурките преобладават кръговете, това означава, че ще получите пари или други ценности. Ако кръгчетата са много малко, ви очакват неприятни неща и неуспехи.

В случай че на дъното има кръгче с много ясно очертани четири точки вътре, значи жената ще забременее, а мъжът ще реши някакъв спор – или в съда, или в бизнеса.

Различните квадратчета и ромбове обещават успех в любовта при жените, но ако те са изкривени – значи жената ще има препятствия във връзката си.

Ако се е образувал триъгълник и той е във вид на нанизана броеница, това означава, че ще постигнете целите си, но няма да бъде скоро.

Ако в чинийката се появи корона с кръст – това говори за скорошен брак. А появяването на кръст с четири края означава смърт, но не толкова скоро. Четири и повече кръста на дъното на чинийката означават продължителна болест или някакво нещастие. Трите кръста сочат успех в работата и в обществото, а ако са два – желанията ви ще се изпълнят.

Колкото повече квадратчета има на дъното на чинийката, толкова повече неприятности ви очакват.

Ако овалните фигурки са повече, това означава пълен успех в предстоящите дела.

Триъгълникът по принцип означава добра длъжност, но ако има няколко триъгълници, разположени близо един след друг – това е верен признак за скорошно богатство. Въобще триъгълниците винаги означават нещо хубаво.

Ако на дъното на чинийката се вижда ясно очертание на някаква сграда, а редом с това има и кръг, това е знамение, че скоро ще си построите дом или ще го получите в наследство.

Ако забележите птица, това също означава благополучие. Но ако птицата е летяща – сочи неприятност. Ако пък е пееща, е за добро.

Ако гадаещият види на повърхността на чинийката жаба, змия или друга подобна гадинка – това означава, че ви чака неприятност – измяна и разочарование в любовта, караница, болест, неприятни слухове. Мишката означава бедност, котката – сплетни и измяна.

За admin

Прочети още

наръчник по хиромантия или гледане на ръка уроци хълмове линии

Гледане на ръка – всичко за него. Наръчник по хиромантия!

Гледане на ръка (хиромантия) от скалните рисунки до дерматоглификата. Формата на ръката говори. Какво означават …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *