Всяка зодия в китайския хороскоп си има своите щастливи числа. Вие знаете ли кои са Вашите?

В зависимост от вашата зодия по китайския хороскоп вие имате числа, които ви гарантират успех и ще ви донесат късмет, пише sanovnik.bg.

Зодиите по китайския хороскоп  -  щастливите числа

Зодиите по китайския хороскоп и щастливите числа

За родените в годината на Плъха водещ елемент е водата. Типичните представители на тази зодия са много прозорливи, усмихнати и общителни. Те са обаятелни, но винаги знаят каква полза могат да извлекат от създалата се ситуация. Щастливите числа на типичните Плъхове са 1, 4, 5, 10, 11, 14, 41, 45, 51 и 54.

Представителите на зодия Бик са подвластни на земята. Тези хора се много борбени и трудолюбиви. Всяка трудност пред тях им поставя ново предизвикателство, в което те с радост влагат усилията си, за да го преодолеят. Техните късметлийски числа са 1, 3, 5, 12, 15, 33, 35, 51, 53.

нумерология

В годината на Тигъра са родени най-гордите и магнетични личности в китайския хороскоп. Тези представители обичат да властват, да налагат своята воля и мнение над околните. Те всяват респект и уважение сред заобикалящата ги аудитория. Зодия Тигър е подвластна на гората. Числата, които ще им донесат щастие са 4, 5, 7, 9, 13, 34, 44, 45, 54.

Заекът е също подвластен на гората зодиакален знак. Типичните представители на тази зодия са дипломати. От тях стават най-добрите политици и имат определено влияние в обществото. За зодия Заек най-огромно удоволствие им доставя работата в интелектуалната сфера. Късмет на тази знак от китайския хороскоп ще им донесат числата 1, 3, 5, 9, 15, 19, 35.

За родените под зодия Дракон може да се каже, че това са хора, които действат във всяко начинание със завиден заряд. Те са пълни с енергия и амбиция. Трудно се задържат дълго време на едно място. В митологията драконите винаги символизират богатство, власт и просперитет. Елементът на Дракона е земята, щастливите му числа са 3, 4, 5, 6, 15, 21, 34, 35, 36, 45.

За представителите на зодия Змия по китайския хороскоп може да се каже, че те са мъдри и загадъчни. Техния ум е много бърз, от тях стават най-успешните финансисти и икономисти. Те са подвластни на елемента огън, а късмет им носят числата 1, 2, 4, 6, 13, 24, 42, 46.

Открихте ли вече своите щастливи числа?

Калинка Петрова

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: