Хиромантията предсказва какъв ще бъде бракът ни
Хиромантията може да предскаже, какъв ще е брачният ни съюз

Хиромантията предсказва какъв ще бъде бракът ни

Хиромантията може да предскаже, какъв ще е брачният ни съюз

Хиромантията е наука , която разгадава ,линиите  на човешката ръка. Специалистите по хиромантия  могат да предскажат   бъдещето, но и да предвидят какъв ще е бракът ни.

Линията на брака е разположена водоравно под малкия пръст
Линията на брака е разположена водоравно под малкия пръст

Линията на брака е разположена водоравно под малкия пръст.  Понякога тази линия не е една, а са няколко. За предсказания се гледа линията на лявата ръка.

Ако на ръката ви има повече от една хоризонтална линия, то най-дългата показва връзката с партньора ви, която е стабилна и дълга. Съюзът ви не е необходимо да е документално узаконен.

Когато липсва линия на брака, това не означава, че човек няма да има семейство. По скоро значи, че такива хора по трудно създават емоционални и духовни връзки и са със студен характер.

Ако линиите на брака са три или повече, то хората които ги имат са силно привлечени от противоположния пол и желаят по-скоро да се обвържат. Те са много взискателни към бъдещите си партньори.

Основната линия на лявата ръка е разположена между кутрето и линията на сърцето. Тя показва кога ще срещнете бъдещата си половинка. Според  това колко близо се намира тя до линията на сърцето или до кутрето можем да определим  възрастта, когато ще срещнем брачния партньор.

Ако линията се намира по близо до тази на сърцето ще се запознаем с любовта на живота си до 20 годишна възраст. Ако се намира в средата, между кутрето и линията на сърцето около 25-35 години ще срещнем бъдещата си половинка, а ако е по-близо до малкия пръст възрастта, в която ще срещнем с подходящия човек е някъде към 35 години.

Ако линията на брака е ясно очертана и дълбока, толкова по-успешен ще е той. Имате ли звезди в сектора на брака, ще радвате на силен интерес от хората от противоположния пол.

Ако линията се извива нагоре ще успеете да намерите идеалния брачен партньор. Ако пък е извита надолу  предсказва, че ще останете вдовец. Линия, която е разклонена предвещава развод.

Имате ли втора, по-тънка линия над линията на брака ще се сдобиете с любовник и ще имате много любовни преживявания.

За Лиза Стоилова

Прочети още

Откакто свят светува, хората са вярвали в магическата сила на дафиновия лист.

Дафинов лист в гащите и други ритуали

Откакто свят светува, хората са вярвали в магическата сила на дафиновия лист. Нашите предци са …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *