Топ феноменът на България Мария Асенова направи предсказание за предстоящите избори през октомври. Специално за Чудеса.Нет ясновидката предрече бъдещето.

Обърнахме се към прочутата ясновидка Мария Асенова, за да ни даде днес, 12 август 2014 г., своята прогноза за предстоящите предсрочни парламентарни избори. Тя се съгласи да направи това специално за сайта на феномените Чудеса.Нет, въпреки че е доста ангажирана със своите клиенти.

Г-жа Асенова цени нашия сайт, тъй като той е средище и поле за изява на някои от най-големите ясновидки на България. Самата тя е голям приятел на Чудеса.Нет и редовно го следи.

По тази причина и даде съгласие за едно такова предсказание, за да се знае какво ще бъде близкото бъдеще на България, но и да отправи някои предупреждения към Бойко Борисов, който според нея ще стане министър-председател за втори път.

Ето го и самото предсказание на ясновидката Мария Асенова:

Въпреки че хората са обезверени и раздвоени от многото партии, които се сформираха, ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И Б. БОРИСОВ ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ!

ТОЙ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ МНОГО ПРОМЕНЕН, СГОВОРЧИВ, С ПОВЕЧЕ ОПИТ И САМОЧУВСТВИЕ.

На партия ГЕРБ за много малко няма да й стигнат гласовете за самостоятелно управление. Ще има коалиция тежка и трудна, но в крайна сметка правителство ще направи отново Борисов.

Мария Асенова, ясновидка

Известната топ ясновидка Мария Асенова винаги познава!

Управлението му ще бъде сложно и ще бъде гледан през лупа от опозицията. Доста въпроси ми бяха задавани от медиите: „ЩЕ НАПРАВИ ЛИ БОРИСОВ КОАЛИЦИЯ С ДПС?“ Отговорът е НЕ!!!

нумерология

Важно нещо, което искам да кажа за Борисов, е че трябва да обърне внимание на здравето си.

Ясновидката Мария Асенова за Бойко Борисов

Мария Асенова за Бойко Борисов: Премиерът трябва да се пази от травми и стрес.

ХИПЕРТОНИЧНИ КРИЗИ ОТ СТРЕС. ПРОБЛЕМИ С КОСТНАТА СИСТЕМА, ТРАВМИ.

БОРИСОВ Е С ДОБРА КАРИЕРА, РОДЕН Е ВОДАЧ.

ХОРАТА ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ НЕ ЗА ТОВА, ЧЕ Е ХАРИЗМАТИЧЕН, А защото МУ ВЯРВАТ.

Бележка на редакцията: Малко остава до самите избори, така че сами ще се убедим дали написаното от топ феномена е истина или не. Запазваме този материал с днешната дата – 12 август 2014 и след няколко месеца ще се върнем на темата отново, за да видим какво е познала тя и какво не.

Вижте и друго предсказание на ясновидката: Мария Асенова за Бойко Борисов и първия му кабинет, изречено на 7 октомври 2010. Всичко позна в него, да видим сега как ще се справи!

С Мария Асенова можете да се свържете като посетите личния й сайт http://www.mariaasenova.bg/ и дори да й звъннете по телефона на някой от тези номера: 0888-220-533, 0887-566-249, 02-820-79-88, или 0900-63-905.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: