Съновник за бременност, как се тълкуват сънищата с бременни жени в различните им варианти и видове бременности за жените?

Още в текста:  Ако сънуваш бременна жена. Сънувах своята бременност. Бременна съм. Други видове бременност. Кои сънища предвещават бременност?

Бременна жена, ако сънуваш.

Когато човек е потопен в сън, той гледа различни картини, идващи от подсъзнанието му. Понякога те са подредени в цял парцел и понякога изглеждат смешни, но в случаите, които поднася всяко събитие в съня представлява послание от съзнанието или съдбата Ви. От друга страна в Библията се казва, че сънищата произлизат от нашите мисли и преживявания през деня, следователно може и да не носят никакви послания, но не всички. В Свещеното писание определени хора (пророци) получават пророчески сънища. Какви послания може да ни носят сънищата с бременност, бременна жена? Съновник за бременност, как се тълкуват сънищата с бременни жени в различните им варианти и видове бременности за жените?

Сънят може да ви предупреди за неприятности или да подскаже нещо много значимо, на което трябва да обърнете особено внимание. Много подходи съществуват към тълкуването на сънищата, те често значително се различават или дори са противоположни едни на други, но на какво да се доверим от предложеното, всеки сам ще избере.

нумерология

Бременна приятелка

Бременност на любима приятелка – основно това е добър знак.

Но според някои книги за сънища, това се определя и като негативно тълкуване:

 • загуба на малък дял от вложения в проект капитал;
 • слабо неразположение;
 • бързи действия на завистливи хора и злосторници;
 • възможно е сънуващата този сън да се раздели със своята приятелка от съня.

Какво добро носи сънуването на бременна приятелка:

 • предстоящ брак, преместване;
 • бързо и пълно възстановяване (ако тя е болна);
 • правене на печалби;
 • откриване на собствен бизнес или творчески проекти.

Ако приятелката в реалния живот е наистина бременна, тогава подобен сън означава нейното лесно раждане.

Бременна познатаСъновник бременност: Бременна съм

Този сън може да предвещава разнородни събития. Може да тълкува, като се имат предвид дребните неща от съня и реалните факти от живота.

Ако в един сън срещнем някоя позната жена, която очаква бебе в действителност, сънят е без някакъв смисъл, а само говори за текущите събития. Сънуването в тази позиция бременност на една стара позната, с която не сте се виждали от дълго време, това се тълкува като символ на среща и неочаквано възстановяване на приятелството.

Бременна сестра

Основният смисъл на съня за вашата сестра е в позицията: скоро ще има възможност за нови житейски перспективи за реализиране на печалба, което може да се отнася за цялото семейство.

Също така зависи за каква сестра сте сънували:

 • Ако тя  е бременна, значението е добра новина.
 • Ако е консолидирана – очаква се от роднините да проявят досадно внимание.
 • Братовчедката е появата на определен проблем, но той скоро ще бъде решен.
 • Ако бременната сестра не е задомена – тя скоро в действителност ще има семейство.
 • Сънят за бременна сестра, която не е в най-трудно положение всъщност този, който сънува. Но ако сънувате, че тя роди – трудното положение ще бъде решено само по себе си.
 • Дамата, която в съня си вижда няколко свои бременни сестри, я очаква огромно богатство. Източниците на финансови приходи са според броя на сестрите.

Бременна дъщеря

Тълкуванието на сън с бременност на дъщерята в семейството обикновено е положително. Събития и добри новини на радост очакват цялото семейство. Този сън намеква, че дъщерята вече е избрала (или предстои да избере) някой от другарите си, който е приличен човек.

Освен това терминът на тази позиция също е със значение:

 • рано – дъщерята в действителност ще забременее скоро;
 • късни внуци не се очакват.

Негативно отношение се придобива от сън, ако майката е изненадана неприятно или е недоволна от избора и решението на дъщерята.

Бременна майка

Един от най-разпространените тълкувания – всичко, което е замислено, ще се изпълни. Освен това, сънуващата бременна майка е в състояние да предскаже в живота на своята дъщеря появата на богат покровител на работа или в семейството.

Когато майката най-често е в бременност в един сън – това се тълкува като решение на материални проблеми. Става дума за неочаквани приходи: подарък, наследство, печалби.

Внимание! Ако този сън е бил неспокоен и обезпокоителен, смисълът му се променя напълно.

Когато една майка сънува, че ражда, това са затруднения по пътя. Ако бременната майка заспива и сънува, може да бъдете сигурни: скоро добър и надежден човек ще я срещне, желаният, който може да бъде надеждната опора в живота й.Съновник бременност: Майка сънува

Бременна булка

Бременна булка означава трудности и проблеми.

Бременна снаха

Сън за идването на очакваното дете в семейството е знак за нещо добро в живота.

Бременна непозната

При появата в съня Ви на една особено красива, с добре поддържан външен вид бременна непозната жена се, това е предвещание за неочаквани печалби, макар че ще положите много усилия.

Ако непознатата жена в съня е грозна и е неприятно да я гледате – към преживявания и проблеми.

Когато се тълкува такъв сън, емоционалното състояние на непознатата жена, която виждате в съня, има някакво значение.

Ако тя вика, се кълне или е нервна – жената, която я сънува, я очакват финансови загуби; ако се радва, или се смее – скоро сънуващата я ще успее да се издигне в кариерата.

Сънувах своята бременност. Бременна съм.

Положителен тест за бременност

Съновник с тест за бременностСъновник бременност: Положителен тест

Може често да сънувате тест за бременност. Подобни сънища се тълкуват според състоянието на жената.

Какво означава да сънувате положителен тест за бременност?

Ако една дама е в положение на бременност, този сън може да означава за нея:

 • добри новини;
 • лесно и бързо раждане;
 • бързо възстановяване на силите и здравето.

Ако жената е бременна, а не е омъжена:

 • възможни са загуби и увреждания;
 • спорове със съпруга или приятеля;
 • нежелани разговори, клюки.

Сънуване на тест за бременност, когато е само с една ивица

Сънят с тест с една ивица се тълкува обикновено като унищожаване на надеждите и плановете. Той може да предвещава загуби, и при това не само материални.

Бременните жени в сънищата могат да символизират предполагаеми проблеми в деня на раждането, затова е най-добре да поемете пълна отговорност.

Като цяло сънят за теста казва, че до този момент е възможен някакъв избор, който трябва да бъде направен, но сънуващата никак не се решава изобщо. Следващото развитие на събитията непременно ще зависи от належащото съдбоносно решение.

Бременна с близнаци (тризнаци)

Когато се случи един сън с такова съдържание в живота на една бременна жена, според книгите за тълкуване на подобни сънища, следва той да е пророчески. Необходимо е да бъдете твърде внимателни в близко бъдеще към вашето здраве, и бдителни.

Различни тълкувания за този сън са написани според материалното състояние на жената.

Този сън за бедните означава възможност да се обогатят, за богатите, напротив, риск от загуба на нечие състояние.

Бременна с момичеСъновник бременност: Бременна съм с момиче

В случая е интересно, че от такива нощни сънища често са споходени от тези жени, които не искат да забременеят в реалния живот.

Бременна с момче

Жените, които са сънували, че стават майки, в близко бъдеще могат да очакват развитие в кариерата или добър успех в бизнеса. Според книгите за тълкуване,  мъжкото дете е олицетворение на упоритостта при изпълнението на целите.

Съновникът на Милър тълкува такъв сън като повишение на социалния статус. В случай, че сънуващата не е омъжена, възможно е предложение от някой мъж за нейната ръка и сърце.

Един сън завършващ с раждането на наследник, се тълкува като да е за подобряване на семейното финансово благосъстояние.

Фройд в трудовете си обръща повишено внимание на емоционалния компонент на живота, от което следва, че в съответствие с книгата му за сънищата, появата на бял свят на момче е предвещание за откриването на нейната втора половинка.

В съновника на Лофа е указано, че една дама, която в съня си е видяла новородено, се противопоставя със собствената си сила на възможна бременност.

От неприятните тълкувания – съществува опасност сънуващата да я сполети автомобилна катастрофа.

В друг аспект, ако в момента тя е действително бременна, този сън може да е предвещание за бързо раждане.

Добри тълкувания за сън с бременност със син:

 • повишение на заплатата или издигане на нова, желана и по-висока позиция;
 • жената сънувала съня може да получи голяма сума пари.

Жена с голям корем

Сънят за дадена жена с голям корем може да бъде различен в зависимост от нейната гестационна възраст.

Когато една дама сънува сън, в който дадена жена е с голям корем и за която се очаква скоро да роди, се тълкува, че е дошъл моментът за реализиране на най-смелите й идеи и планове.

Освен това са важни чувствата, които имате в този момент. Ако тя изпитва страх и се чувства особено несигурна, всъщност това ще ви попречи да осъществите плановете си.

Принципно сън, с визията на жена с период на бременност над обикновеното, има добър смисъл. Значението му може да е със смисъл на неочаквана награда.

Според финансовото положение на сънуващия, книгата за сънища в наши дни дава друго тълкуване. Ако момичето (жената) е богато, сънят за голям корем предвещава разруха, финансова загуба, докато за бедните – напротив, получаване на пари.

Важно! Доброто както и лошото тълкуване не е желателно винаги да се приема за истина. Понякога сънуваме само сънища, за които няма много значение.

Приема се също, че бременност с голям корем може да се сънува в очакването на радостно събитие или при получаване на неочаквани приятни новини.

Други видове бременност.

Бременност и раждане

В книгата за сънища на евреите, бременността е означавала раждането на нещо, ново начало. Ако една жена сънува себе си в бременно положение, това не е действителна бременност в живота, но най-вероятно новият живот се превръща в събитие.

Съновникът на Милър дава разнообразни интерпретации на сънуване на бременност и раждане. Остава да анализираме подробностите на този сън и да го сравним с живота в реалния свят.

Според книгата раждането предвещава обикновено голям успех в живота, започването на малко начало с късмет и разрешаването на отдавнашни проблеми.

Ако сънувате, че раждането е в болницата под грижите на акушер-гинеколог, може да се очакват в личния си живот неприятни събития. Да ражда жената в къщи на пода означава, че тя силно желае завръщане в миналото.

Ако сънуващата е млада и неомъжена, такива сънища могат да представляват предупреждение, че нейният начин на живот е твърде нескромен, затова може да пострада и нейната репутация.

Една госпожа в интересно будно състояние, бременност и раждане на сън, предвещава лесно раждане и след това бързо възстановяване. Тълкуването за нероденото бебе е най-благоприятно.

Бременна котка

Съновникът на Филомена. Тази книга разглежда сънуването на котка в очакване на потомството като символ на късмет и успехи в почти всички сфери на живота: кариера, отношения, здраве. Особено оптимистична е прогнозата за млади момичета, които сънуват бременна котка. Младите дами със сигурност ще се срещнат с избрания от тях, чийто съюз ще бъде дълъг и приятелски настроен. Тя обещава само добра мечта и тези, които са депресирани от трудностите на живота: липса на пари, измама на бизнес партньори. Ужасните хора, след като сънуват котка с котенца в утробата, ще имат спокойно съществуване, изпълнено с неусложнена човешка радост.

Съновник на Цветкова. Тази писателка се занимава с агресивни бременни котки, които символизират враговете, които се готвят да ударят за кратко време. Ако една бременна котка храни котенца с мляко, тогава сънят може да предсказва бързо заболяване. Проснато животно в сънищата е добър знак, което показва, че има изход от трудна ситуация.

Съновник на Милър. Според писанията на известния американски психолог Г. Х. Милър, бременна котка в съня предвещава предстоящото прекъсване на връзката с настоящия партньор и появата на нов избран. Ако сънят е с бременна котка, която не може да роди котенца, това означава, че може да има проблеми на работното място. Да видите животно на леглото си – за добро и просперитет, на слънчева трева – до велики новини от приятели и роднини. Ако в съня се появят едновременно няколко котенца, човек трябва да чака страстни, но краткотрайни отношения с приятен човек от противоположния пол;

Бременен мъж

Съновник бременност: Сънувах бременен мъж

Съновник за бременност, как се тълкуват сънищата с бременни жени в различните варианти

За един мъж да сънува, че е бременен означава, че е добре да се погрижи за здравето си. Ако жена сънува бременен мъж, означава, че може да има неприятности от случайни авантюри и затова добре е да се пази от такива.

Бременна и аборт (нежелана бременност)

Колкото и да е ужасен този сън, не е задължително да бъде тълкуван като за лоши събития и рядко се оказва пророчески.

Такъв сън може да предскаже неочаквано прекратяване на проблемите, освобождаване от онова, което ни мъчи дълго време.

Ако на жената, която й предстои да стане майка има в съня си такива ужасни неща, които се пораждат поради логичния страх за здравето и живота на бебето.

Бременна змия

Съновник змия – какво означава да сънуваш змии?

Според съновника на Ванга, бременната змия означава, че узрява конфликт с някой от близките хора, роднини, колеги, приятели, които скоро ще се Ви залеят.

Бременност и бебе

Съновник бебе – какво означава, ако го видим насън?

Според Милър бременността има много значения. За жената, която очаква бебето да се роди скоро, това носи послание, че тя няма за какво да се притеснява по време на раждането: то ще мине без усложнения и възстановяването ще се извърши бързо.

Ако такъв сън се сънува от не бременна жена, той може да означава несъвършен брак, трудни отношения с половинката й, семейни проблеми. Една девица, която сънува, че е бременна, означава да преживее срам и клюки.

Кои сънища предвещават бременност?

Риба или риби

От всички сънища, предвещаващи бременност, тези от тях за риба имат водеща позиция. Тука особеното е, че рибата в такъв сън трябва задължително да е прясна или жива (ако сънуващата я яде).

В случая може да има всякакви възможности в съня за риба на жена при бременност:

 • приемате я като подарък;
 • риба с ръце в аквариум или езеро;
 • купувате риба (за предпочитане цяла);
 • ядете я печена.

Какво се сънува освен риби

Съновник бременност: Сънувах бременни риби

Какво означава това, ако сънуваш бременна жена?

От възможните варианти за сънища за бременността, прогнозите са:

 • Прозрачна вода – езеро, красив аквариум, спокойно синьо море.
 • Лебеди или щъркел.
 • Пеперуди (най-вече, ако на сън ги хванете).
 • Плуване в чиста вода, в море или езеро.
 • Зеле.
 • Цвете лотус.
 • Бране на гъби.
 • Метличина (цветя).
 • Перли.

Бременната жена е в особено състояние както в действителността, така и в съня. Трябва да се помни, че сънят представлява просто отражение на ежедневните ни емоции, с предупреждение понякога. Но не трябва да се отнасяте твърде сериозно относно тълкуванията.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: