Стоянка Митева е безпогрешна във всичко

Читателка на Chudesa.net пише под статията за „Стоянка Митева е ясновидката на Христо Ковачки“ следното:

„Стоянка е безпогрешна във всичко, което ще Ви каже. Аз лично от опит казвам това.
Тази жена е уникална, не мога да ви опиша как изля целия ми живот на поднос, как ми каза какво ще се случи още същия ден по интересуващ ме въпрос и как като скенер мина по тялото и душата ми и каза всичко, което е истина и само истина.

Стоянка Митева
Стоянка Митева

Няма как един непознат човек, който никога не те е чувал и виждал да ти каже такива истини, не смейте да казвате каквото и да е против тази жена, а първо се убедете. Освен това тя не Ви казва, че струва пари, при нея няма такова нещо като цена. Има хора, които оставят по 2-3 лв, което дори според мен е подигравка.
Първо проверявайте, хора, после говорете, защото ако Вие сте попадали на шарлатани, то Стоянка Митева е наистина дар от Бога.
Вие нямате на представа как тази жена подреди живота ми, без вреда на никому и как ми показа верния път, когато имах толкова голяма нужда от това.
Господ да прости на хулещите, а на вярващите в тази наистина ценна душа да освети пътя, за да могат да стигнат до нея и да се убедят сами!“, пише читателка под публикацията Стоянка Митева е ясновидката на Христо Ковачки


Боян Петракиев

Стоянка Митева е безпогрешна във всичко
4.5 (90%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

14 коментара по “Стоянка Митева е безпогрешна във всичко

 1. Напълно подкрепям автора Б. Петракиев и от собствен опит мога да потвърдя способностите на Стоянка. Бих я препоръчал на всеки който има необходимост от нейните способности. Просто тя е от хората, които наистина са дарени да виждат отвъд видимото.

 2. Напишете ми телефона на стоянка

 3. Напишете ми телефона на Cтоянка,моля

 4. Напишете ми телефона на стоянка моля

 5. Стоянка Митева е единствената безпогрешна ясновидка след Ванга и Вера Кочовска . Посетих я в дома и в Димитровград и останах смаяна от способностите и . Без задаване на въпроси , ме разчете като отворена книга . Видя всички детайли около мен и семейството ми , без снимки , вещи от близките ми или каквото и да било друго . Освен перфектна в ясновидството е разкошен човек .Цена за услугата не поставя , но след като тя губи лично време и енергия да помага с дарбата си , редно е всеки посетил я , да се отблагодари с каквото може . Горещо я препоръчам на нуждаещите се от този род услуги .

 6. Здравейте някакъв телефон за връзка или нещо друго може ли?

 7. Уникална жена,за която няма тайни.За няколко минути пълна информация относно здравния статус.Без карти,без кафе,без води -„право куме та в очи“.Наистина невероятно!Естествена,земна жена готова за отговор във всяка една област!Национално богатство!Търсете я!

 8. Днес бях при Стоянка.Почтенна и много сериозна жена.Познава с точност всичко.Очарована съм от тази жена. Горещо я препоръчвам на всички.Търсете я когато имате нещо важно за решаване -тя я човека да ви помогне.За напред аз ще ходя да се допитвам за всяко нещо при нея.

 9. може ли някой да даде телефонния номер на Стоянка Митева

 10. Това е Жената-компютър!!!Не си губете времето ,а отивайте във Димитровград !Ще останете изумени и възхитени.Господ здраве да и дава и дълги години живот!

 11. А по телефон прави ли услугата и може ли все пак някой да и напише номера!?

 12. много отдавна искам да се свърша със Стоянка Митева за да си уговоря прием. Моля съдействайте ми да осъществя контакт

 13. Пълни глупости… нищо не казва и не познава.Говори само общи неща и то със догатки… нищо за бъдеще нито за минало.. пълна пародиа.Посетих тази жена преди 3/4 дни много съм разочарован.Предстои ми ново събитие и отидох за сэвет и да разбера как да постъпя.. нищо не ми каза, отговора беше.. МОЖЕ БИ ЩЕ Е ЗА ДОБРО!???? И това струва 20 лв…

 14. Здравейте.
  Някой може ли да ми даде адрес или телефон на въпросната гадателка.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *