Съдържание: ⊕ Петър Дънов за силата на мисълта. ⊕ Позитивно мислене. ⊕ Силата на подсъзнанието. ⊕ Какви книги за силата на мисълта има издадени? ⊕ Изпълнение на желания. ⊕ Алфа ниво. ⊕ Лечение. ⊕ Отслабване.

Не съществува такова нещо, което човешката мисъл да не може да постигне, пише Петър Дънов. Според Учителя, за да се постигнат резултати, трябва да се мисли позитивно. Това, разбира се, не означава, че всеки може да стане всичко, което си поиска – но ако днес не можете да станете велик художник например, някога и това ще се получи…

Петър Дънов за силата на мисълта

Силата на мисълта позитивни мисли Петър Дънов

Петър Дънов е един от най-големите апологети на положителните мисли и силата на мисълта.

Дънов твърди, че всяко нещо може да се получи с помощта на тренировки. Човек трябва да си отдели два часа в денонощието си за положителна работа. Например след събуждане и преди лягане. През това време трябва да се определи едно положително желание за утвърждаване на волята. После трябва да изпрати една добра мисъл към някой друг. Трябва да го визуализирате в мислите си и чрез добрата мисъл ще осъществите контакт с него.

Има и друго нещо, което може да се направи, продължава Учителя. Да се намери някой, изпаднал в депресия. Тогава може да се направи един екип от двадесетина души и всички едновременно да почнат да изпращат добри мисли и пожелания към този човек. Според Дънов ефектът върху съзнанието на депресирания ще е мигновен.

нумерология

Друг съвет, който той дава на учениците си, е да отидат на Витоша, но без да се уговарят помежду си предварително. Трима от тях да се качат на планината без хляб. И вече горе да изпратят мисълта си. Нека направят това, за да видим, дали други ще получат сигнала и ще се качат да занесат храна, пише Дънов.

Той също така съветва учениците си в рамките на седем дни да изтрият от съзнанието си представата, че са стари, или болнави. Напротив – трябва да мислят, че живеят в един божествен свят, където всичко е подредено. Не е тяхна работа да се кахърят дали и тази сутрин ще изгрее слънцето, дали вечерта ще залезе, студено ли ще е или топло…

Наместо това е достатъчно да се концентрират и да генерират една добра мисъл, която да изпратят към останалите. Ако тя попадне на точния адресат, то ефектът може да е по-голям от всичко, което сме постигнали досега през живота си.

Мисълта може да бъде толкова силна, че хората дори могат да се лекуват само с нейната сила.Като ако някой вземе някакви пари и отскочи до аптеката и наум да поиска от фармацевта някакво лекарство. После да се прибере, да стопли вода и мислено да го разтвори в нея. Няколко часа по-късно болестта ще изчезне. Това, разбира се, може да стане при добра концентрация.

Рудолф Щайнер лечение на човека със силата на мисълта

За пълен размер на мисълта на Рудолф Щайнер, кликни върху картинката!

Дънов съветва също така всеки да изпраща по една добра мисъл към някой познат и след това да провери какъв ще бъде резултатът от това действие. В същото време всеки ден да дава на някой бедняк по един лев и в край на месеца да провери какви резултати са дали двата опита. Ще се окаже, пише Учителя, че при първия експеримент резултатите ще са по-добри, отколкото при втория.

Това е така, защото при първия към човека се излъчва добрата мисъл, която е излязла директно от човека. Във втория опит левът, който бедният получава, преди това е минал през хиляди хора, всеки от които е оставил своята следа върху него.

Позитивно мислене

Силата на мисълта е невероятна. „Човек е продукт на своите мисли – той става това, което мисли”, казва Махатма Ганди. Трябва да внимаваме със своите мисли – те представляват мощни космични вълни в универсалното море от енергия, в което живеем. Мисълта е най-мощната форма на енергия – тези космични вълни проникват през цялото време и пространство на вселената.

 • Следете мислите си, те се превръщат в думи.
 • Следете думите си, те се превръщат в действия.
 • Следете действията си, те се превръщат в навици.
 • Следете навиците си, те се превръщат във вашия характер.
 • Следете характера си, той става ваша съдба.
позитивно мислене и силата на мисълта положителни мисли

Позитивното мислене помага на много хора по света да се чувстват добре. Вие споделяте ли това твърдение? Пишете ни по-долу в коментарите, ако имате поглед върху темата!

Нашите мисли са много мощни и науката отдавна експериментира върху тяхната сила. През юли 2007 в Силиконовата долина компанията „Нероски” създаде уред, който управлява компютърна игра само със силата на мисълта.

„Нероски” и други компании правят интензивни изследвания в областта на съзнанието и силата на мисълта. Те разработват дори по-съвършени устройства, които се управляват от човешката мисъл.

И тъй като силата на мисълта е много силна енергия, която прониква във времето и пространството, трябва да бъдем много внимателни какво мислим.

За щастие на човешката раса ние сме способни да контролираме своите мисли. Ние можем да управляваме своя мозък и да се упражняваме върху процеса на мислене. Ние можем да се научим да създаваме мисли, каквито ние искаме да бъдат.

През 1903 г. Уолъс Д. Уотълс написа книгата си „Науката как да забогатеем” и основна част от нея е относно мисленето.

Да мислиш каквото искаш да мислиш, независимо от обстоятелствата. Да мислиш според обстоятелствата, е лесно. Да мислиш истината независимо от обстоятелствата, е трудно и изисква повече сила, отколкото която и да е друга работа.

Ние можем да избираме да мислим като оптимисти и да имаме позитивна нагласа върху живота. Можем да избираме стъпки на позитивно мислене и да имаме позитивна нагласа върху живота. Можем също така да изберем да мислим като песимисти.

Напълно зависи от всекиго какво ще избере.
 1. „Песимистът вижда трудността във всяка една възможност, оптимистът вижда възможността във всяка една трудност” – Уинстън Чърчил
 2. „Преодолените трудности са спечелени възможности” – Уинстън Чърчил
 3. „За себе си аз съм оптимист – не виждам някакъв смисъл да бъда нещо друго” – Уинстън Чърчил
 4. „Не вярвам в песимизма. Ако нещо не се получава по начина, който искаш, давай напред. Ако си мислиш, че ще вали, ще завали” – Клинт Истуд

Ако решите наистина да постигнете нещо в живота си – ще го направите. Всичко зависи от това какво мислите за себе си и на какво сте способни. Силата на позитивното мислене е невероятна.

Можете да създавате чудеса посредством силата на мисълта.

Силата на подсъзнанието

подсъзнанието може всичко и силата на мисълта

Вие смятате ли, че подсъзнанието е по-силно от съзнанието, когато взимаме решения? Пишете ни по-долу в коментарите!

В книгата си „Щастлив джоб, пълен с пари” Дейвид Камерън разказва за силата на мисълта:

КАКВО Е СПОСОБНОСТ? КАКВО МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ? КАКВО Е ДА МОЖЕШ?

Казваш си: „Бих искал да мога да правя това. Но не мога.” Понякога нещото, което желаете изглежда напълно далечно и невъзможно за вас. Може да мислите, че се нуждаете от пари или нещо друго, което ви липсва и така да постигнете желаното. И защото това нещо изглежда недосегаемо за вас и вие не го притежавате, вие си мислите, че сте обречени, защото то изглежда невъзможно. Така затъвате в порочен кръг. Вие приемате това и се страхувате от него.

Но преди да приемете нещо подобно, погледнете от друг ъгъл. Страхът е нещо, което сме склонни да приемаме като безспорно, макар че той няма никаква стойност. Другият път, когато приемете страха, се попитайте каква стойност има той за вас. Бягството няма стойност.

Няма къде да се избяга. В края на краищата ще бъдете открит и ще трябва да се изправите пред страховете си.

Бягството от проблем е идея, която идва от илюзията, че вие можете да избягате от онова аз, което има проблем. Налудно? Да! Първата крачка да се отървете от проблема е да разберете и приемете, че вие сте този проблем и също вие ще бъдете решението. Нищо в света отвън няма да се промени, но когато вие се промените, ново „отвън” ще замени старото. Законът за привличането и законът за причината и следствието работят така.

Засега нека да дефинираме способността. Какво е да можеш?

Всеки има неща, които сега може да прави и не е можел преди. Сега можете да ходите, а като дете не сте могли. Земята не се е променила междувременно, но вие сте се променили. Езикът, на който говорите не се е променил, но вие сте се променили. Навремето Бил Гейтс не е можел да създава софтуер, но сега може. Не се е променил светът, Бил се е променил. По едно време Исус не е можел да твори чудеса, след това започнал да го прави. Чудесата не са се променили, Исус се е променил. По-рано Буда не е бил просветен, след това станал такъв.Пътищата на Вселената не са се променили, Буда се е променил.

Камерън дава пример от филмовия бизнес.

Във филма „Матрицата”, където актьорът Киану Рийвс играе героя Нео, ние виждаме как той променя идеята за себе си. В началото е скептичен относно собствените си възможности и какво е способен да направи, а след това повярва в себе си, че може да направи и немислимото.

Вътре във всеки един от нас има един „вярващ Нео” – супер сила отвъд най-лудата ни мечта.

Вие можете да станете недостижими, ако повярвате в себе си.

ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО, стига наистина да вярвате в себе си и да ангажирате с това мислите, съзнанието и цялото си същество.

Всички притежаваме възможността да мислим позитивно, но твърде често ние се поддаваме на негативното мислене и на идеята, че не сме способни да направим това или онова.

За съжаление много хора израстват, слушайки, че не могат да решат дадена задача, или че са неспособни да извършват дадена професия. Те са приземявани от хората край тях, които постоянно им повтарят: „кой си мислиш, че си, за да искаш такова нещо”.

Този тип „ограничаващо говорене” в края на краищата за съжаление ще стане част от вас. Ние сме формирани от подобни изявления на нашите родители, съученици в училище, приятели, общество и т.н. И за повечето хора това създава ограничителна система в съзнанието ни, която прониква в цялото ни същество. Това може да е вяра, че не сме добри по математика, или че никой не ни харесва, или че не можем да успеем в бизнеса, или че няма да задържим дадена връзка и така нататък.

Начинът, по който възприемате и интерпретирате себе си е резултат от системата вярвания, която сте изградили по време на растежа си.

Какви книги за силата на мисълта има издадени?

През 1960 г. Максуел Малц написа книгата „Психо-Кибернетика”, където разглежда самосъзнанието, което си изграждаме, докато растем.

Всички ние мосим със себе си умствен отпечатък или картина за себе си. Той е изграден от нашите собствени представи за себе си. Но повечето от тези представи за себе си несъзнателно са били формирани от наши минали преживявания, наши успехи и провали, унижения, триумфи, и от начина, по който хората са се отнасяли към нас, особено в детството.

От всичко това ние мислено конструираме „себе си” – или представа за себе си. Веднъж след като идея или вяра за себе си попадне в тази картина, тя веднага стана „истина”. Ние не подлагаме на съмнение нейната достоверност и продължаваме да се държим по начин, сякаш тя е несъмнена истина.

Малц продължава, че нашите действия, чувства, държание – дори и нашите способности –са винаги съобразени с тази самопредстава.

И затова е толкова наложително да променим самопредставата за себе си, ако тази самопредстава има ограничителен характер.

Можете да промените самопредставата си със силата на мисълта, използвайки утвърждения и подсъзнателни съобщения.

Нашите изградени вярвания са много силни. Те са силни в смисъл, че диктуват нашата способност да достигаме целите си, но всъщност не са нищо повече от загнездени в мозъка ни клишета – това са мисли, които са толкова сраснали с нас, че са се превърнали в автоматични. Те не са там, защото са „истина”, те просто са предавани от поколение на поколение. Те са там, защото някой ги е поставил там.

Не става въпрос за вяра или религия – това са вашите вярвания –вашите навици на мисълта, мнение и нагласа спрямо света отвън, и особено вашите вярвания за вас самия, за вашия живот и вашите планове.

До деня, в който станете на 17 години, вие сте чули „Не, не можеш” средно 150 000 пъти. Чули сте „Да, можеш” около 5 000 пъти. Това прави 30 не-та за всяко да. Това създава твърда вяра в „Не мога”.

Тези вярвания са хиляди пъти по-силни от желанията. Така че ако желаете например нова къща, или да получите нова работа, то няма да се случи ако нагласите ви са „Не мога”. Вярванията винаги печелят.

Защо?

Става въпрос за вашия навик на мислене – вярванията, а не желанията са тези, които определят действията ви.

Това е едно от най-големите неврологични открития на миналото десетилетие: 95-97 процента от цялото ни поведение са автоматизирани. Затова и ние си поставяме цели, но не ги достигаме. Поставянето на цели е функция на съзнателния ум. Постигането им обаче е функция на подсъзнателния ум.

Изпълнение на желания

И вие някога сте забелязвали, че когато помислите за нещо желано, и след време вашата мечта се сбъдва, макар и вие самият вече да сте я забравили и отрекли от нея. А това се случва постоянно. Но не става дума за чудо и за случайност! Точно това е нещото, което наричат изпълнение на желания чрез силата на мисълта. Веднъж след като сте си пожелали нещо наистина горещо, с ентусиазъм и цялата си душа, вие изпращате енергиен импулс, който „работи” в посоката вашата мечта да се сбъдне.

Разбира се, тези, които не са съгласни, ще кажат, че нищо подобно никога не се е случвало с никого. Но те следва да знаят, че изпълнението на желания чрез мисъл има куп особености:

Желанието трябва да бъде точно формулирано.

Точността на формулирането влияе в значителна степен на „качеството” на изпълнението на желанието. Например – „искам да замина в чужбина” по никакъв начин не звучи като „искам да отида в Париж”. Именно затова специалистите по визуализация съветват не просто да се мечтае, но и да си представяме изпълнението на своето желание като наяве. Ако има неточна мисъл, е добре да я поправите колкото се може по-рано, за да може да отправите до всички пожелание с цялото си сърце.

Фокус на мечтата.

В определен момент от времето във вашата глава би трябвало да се върти всичко на всичко едно желание, тогава цялата ваша енергия ще бъде насочена за неговото изпълнение.

Реалност на желанията.

Не забравяйте, че абсолютно нереални пожелания в края на краищата няма да се сбъднат, както и, че бездействието няма да доведе абсолютно до нищо. Както на всички е известно, че няма как да спечелиш от лотарията, ако не си пуснал фиш. Освен това съпоставяйте своите възможности с реалността. Разбира се, вие можете да развивате своите лични способности, да добивате финансова независимост, да си поставяте различни цели, но те все пак трябва да бъдат реални – няма как да стане, дори и много силно да си пожелаете, да започнете работа като президент на Нова Зеландия.

Визуализация на желанието.

Задължително се заемете с визуализиране на мечтата си. За това съществуват немалко техники, но най-разпространената е създаването на магнит за визуализиране. На него вие ще можете да закачате изображения, символизиращи вашите мечти. Може да се прикачват рисунки, фотографии и т.н. Важно е да ги поставите на такова място, на което да ги виждате постоянно и постоянно да мислите за своите желания.

Концентрация на силата на мисълта.

Изпълнението на желания чрез силата на мисълта е възможно само в този случай, в който вие не разделяте своите мечти. Не трябва да се разсейва енергията, необходима за осъществяване на вашите желания. По тази причина никой не трябва да вижда вашия магнит за визуализация.

Време за изпълнение.

Когато вие сте научили всички особености за изпълнението на желание чрез силата на мисълта, осъществили сте визуализация на мечтата си, не се надявайте на бърз успех. Нужно е да умеете да чакате, при това трябва да бъдете уверени в достигането на своята цел. Желайте реализация на мечтата си искрено, доколкото можете. Нека „със своите чувства да творите своя живот” (цитат от филма „Тайната”), вашите емоции и действия нека винаги бъдат отправени към въплъщаването на вашите мисли.

Разбира се, не трябва да разчитате, че вашите желания ще се изпълнят от само себе си. За да добиете успех, е нужно да действате, така че вашата мечта да се изпълни, трябва не просто на си лежите и да мислите за нея, но и да предприемате стъпки за нейната реализация. Тогава вашите мисли и вашата енергия, вложена в постиженията на целите ви, ще се материализират, напълно е възможно, дори по-рано, отколкото сте очаквали. Но преди това – представете си осъществяването на вашата мечта и си помислете действително това ли е, което искате.

Алфа нивото

Защо е толкова важно да използваме утвърждаване точно преди да заспим, както е ставало дума и по-горе? Защо утвърждаването не може да се използва след като сме се събудили?

Отговорът е, че мозъчната активност се забавя, когато заспивате и тогава вие навлизате в алфа нивото на мозъчните вълни. Алфа нивото е много важно за репрограмиране на вашия мозък. Много по-лесно е да обновите своя мозък по време на Алфа нивото, отколкото, когато сте напълно буден (тогава нивото се нарича Бета).

Нашият мозък е съставен от милиарди мозъчни клетки. Те са наречени неврони и използват електричество, за да комуникират една с друга. Комбинацията от електрическа активност между невроните в мозъка се нарича мозъчни вълни. Тези вълни имат цикличен характер. Когато ние мислим, ние всъщност изпращаме нашите мозъчни вълни – електрически вълни – които се зараждат в мозъка. Тези вълни се излъчват посредством малки електрохимични импулси с различна честота. Те могат да бъдат регистрирани чрез Електроенцелография.

Има четири прости периодични ритъма, отчетени от Електроенцелография, и те са: Алфа, Бета, Делта и Тита. Тези ритми са идентифицирани по своята честота (херца или цикли на секунда).

 • Бета: 14 цикъла на секунда или повече – ние сме будни и бодри.
 • Алфа: 7-14 цикъла на секунда – ние сме в положение на физическа и умствена релаксация. На това ниво ние можем да се репрограмираме.
 • Тита: 4-7 цикъла за секунда – ние сме в дълбоко медитативно състояние.
 • Делта: 1-4 цикъла за секунда – заспали сме.

През последните 50 години, изследователите на човешкия мозък са изследвали ефекта на мозъчните вълни върху поведението. Хосе Силва е първият учен, който навлиза в тази тема и неговите изследвания показват, че когато вашият мозък е на Алфа ниво, вие определено сте в състояние да се препрограмирате.

Изследователите са определили също така Бета мозъчните вълни като зона, в която имате възможност да придобиете супер фокусирано състояние на съзнанието, да поддържате интелектуален баланс, това е нивото, в което се създава творчество и визуализация.

Лечение със силата на мисълта

Природата на нашите мисли напълно определя състоянието и функционирането на нашето тяло. Клетките на тялото ни са така устроени, че те постоянно се обновяват – някои всеки ден, други на няколко месеца. Така че само след няколко години ние имаме абсолютно ново физическо тяло. Ако ти си болен и си се съсредоточил върху болестта си, ти създаваш още повече болни клетки. Представи си, че живееш в абсолютно здраво тяло!

Създай си положителна нагласа

Помисли си какви убеждения ти пречат да се избавиш от болестта? Може би си уверен, че са ти лоши гените? Може също така да вярваш, че никога няма да бъдеш напълно здрав, защото живееш в град с лоша екологична обстановка или пък годинките си казват своето… Ти можеш сам да създаваш за себе си всякакви предпоставки. Така е и когато сам се убеждаваш, че никога няма да оздравееш. Всъщност нашите възможности са неограничени и убежденията, които си създаваме за себе си скоро се превъплъщават в реалност. Например: Ти си убеден, че не старееш, а се подмладяваш. Пробвай!

Ти можеш напълно да се освободиш от предишни навици, общоприети клишета, данък обществено мнение и да докажеш веднъж завинаги, че твоята вътрешна сила превъзхожда външните влияния.

Слушай тялото си.

Всяка болест показва, че твоите мисли не носят полза за твоето истинско „аз”. В този смисъл тялото се опитва да ти съобщи, че нещо не е наред с твоите мисли и чувства. Затова бъди внимателен към потребностите на своето тяло. Слушай своето тяло. Започни да обръщаш внимание какво ти говори то за своите потребности. Например, ако решиш да похапнеш, първо се запитай действително ли си гладен и тази храна ще допринесе ли полза на твоето тяло.

Ако се научиш да обичаш себе си и своето тяло, тогава то ще откликне на твоята любов и ще ти служи още дълго, без да изпада в болести и недъзи.

Енергетическо самолечение и лечение с помощта на мисълта.

От качеството и количеството на жизнената енергия на човека зависи много. Достатъчното количество енергия оказва автоматично влияние за подобряването на здравословното състояние. Колкото повече енергия, или прана имате, толкова по-силен е организмът на човека, повишават се неговите възможности. Човек получава тази енергия чрез нервните си окончания, разположени в дихателните пътища, в лигавицата на храносмилателния тракт, а също така и чрез биологически активните точки, разположени по кожата.

При вдишване си представете, че сте си добили не просто порция въздух, но и порция енергия и мислено я отправете към слънчевия сплит. Задръжте дъха си за няколко секунди, а при издишването си представете, че тази енергия се разлива из целия организъм, чак до пръстите на краката ви. Това упражнение освежава и укрепва нервната система, предизвиква чувство на покой по цялото тяло.

Прочистване на болен орган.

Смисълът на енергетическото изцеление преди всичко се заключава в прочистването, освобождаването на органите от болната енергия. Разположете се удобно, отпуснете се, концентрирайте се върху дишането си. Вдишайте бавно през носа, а издишайте интензивно през устата. По време на издишането си представете, че болната, застояла енергия напуска болния орган.

Лечение.

Продължавайте да дишате по описаната схема, лежейки в удобна поза. При вдишването получавате набор от енергия. Като задържите дъха си, си представете, че в областта на гърдите ви се е образувал малък облак от светла енергия.

След като задържите дъха си 10-15 секунди, мислено отправете този облак към болния орган. Мислено наблюдавайте неговото движение, за да не се разпредели по цялото тяло, а да отиде на нужното място.

БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ! При туморни заболявания на органа не е желателно да се работи с неговата енергия.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА СЕАНСИТЕ:
 1. При болки в сърцето – 2 пъти дневно;
 2. При болки в стомаха, черния дроб, бъбреците и други вътрешни органи – не по-малко от 3 пъти дневно;
 3. При невралгии от простуден или друг характер, а също така при паралич – 5 пъти дневно.

При хронически заболявания лечението чрез собствена енергия е добре да се провежда преди сън и сутрин. Заспивайте и се събуждайте с облачето светла енергия, насочвайте го където пожелаете. Събуждайте се и си лягайте с мисълта, че сте здрави, програмирайте подсъзнанието си за излекуване.

При сеанса може едновременно да се проведе прочистване и лечение. При вдишване придобивате необходимата енергия, а при издишването я насочвате към болния орган за неговото оздравяване.

Отслабване със силата на мисълта

Различните методи за отслабване се множат с всеки ден. А всъщност основната причина за прекомерното тегло е неправилната работа с тялотго. За да отслабнеш главното е – правилните мисли.

Многобройните диети и тренировъчни програми се заключават общо взето в следното: да свалите излишните килограми и да придобиете идеални форми, благодарение на които да предизвиквате възхищението на мъжете и завистта на жените. А всъщност мотивацията трябва да бъде съвсем различна.

Килограмите, които ни пречат да живеем.

Съвсем не на всички им отива да са слаби, а много жени, съсипващи се с диети и блъскане на тренажорите, постепенно стават кокалести и жилести. Те не предизвикват никакви емоции у другите, освен съчувствие, а понякога и ужас. Друго нещо е обаче, когато става дума за килограмите, които действително пречат на нормалния живот. Те не ти позволяват да ходиш нормално, да дишаш нормално и леко, превръщат младата и пълна със сила жена в тъжна, вечно задъхваща се особа. В такъв случай, разбира се, трябва да се отслабне, но трябва да се прави разумно – в пълния смисъл на тези думи!

Договорете се с подсъзнанието си.

Не ви се е случвало все още да провеждате методиката за отслабване, позволяваща да сваляте тегло чрез ума си? С какво да започнем? Преди всичко си поставете правилно задачата. Иначе казано, трябва да се договорите с подсъзнанието си, което ръководи всички процеси в организма. Убедете своето подсъзнание с необходимите доводи, но не от рода на: искам да бъда красавица, искам около мен да се навъртат постоянно мъже.

Трябва да отслабнете защото на вашия организъм му е тежко да носи толкова тежест, не можете да работите пълноценно и да почивате. А също така можете да обясните на подсъзнанието си, че много ви се иска, но не можете да се обичате такава, каквато сте в момента.

За да се договорите е важно да намерите думи, които да бъдат разбрани на подсъзнателно ниво. Ако си поставите задача и я формулирате така: „Имам нужда да отслабна”, „Трябва да сваля излишните килца”, „Искам красива фигура”, то от самото начало се обричате на неуспех: подсъзнанието иска основателна причина за свалянето на тегло.

Дайте му друга формулировка: „Моят организъм се избавя от излишните килограми, това е нужно за моето здраве”, „Моето тяло се освобождава от тлъстините, които не ми позволяват да се чувствам млада и здрава”… и т.н. Тези думи утвърждения произнасяйте при събуждане и при заспиване, когато човек е най-податлив на внушения, а също така и ги повтаряйте наум няколко пъти през деня.

И ако вашата фигура е далеч от идеала, не трябва сама да се наричате тлъста крава или да използвате подобни унизителни епитети. Организмът ще възприеме вашите думи като инструкции и ще започне да изпраща всички изядено в депата с тлъстини, вместо да го преработва в енергия.

Мечти преди заспиване.

Освен осъзнатата задача, която поставяте на подсъзнанието си, постарайте се да направите следното. Вечер, когато лежите в леглото, си се представяйте стройна, изящна, млада. Вие сте с летяща походка, лека, като облак, излизате от дома си и тръгвате по улицата. Вашето тяло ликува, защото не е затормозено от излишни килограми.

Вашите движения са пластични и грациозни, вие сте пълни с енергия. Любувате се на своето отражение в стъклата на витрините, на душата ви е светло и радостно. Мислете за това, задържайки позитивната нагласа, докато не заспите.

Методът няма да сработи веднага, но резултат задължително ще има. След като зададете на своето подсъзнание в частност и на организма като цяло, цялата мощна програма – изведнъж с удивление ще откриете, че няколко килограма просто са изчезнали. Не се задоволявайте обаче само с това и продължавайте да работите по този начин и всичко ще се получи.

Заключение: Силата на мисълта влияе положително, ако имаме любов

Силата на мисълта може да ни помогне не само в постигането на желания, но и при лечението на различни заболявания.

Всеки е чувал за чудесата, които твори тя, но малцина са дръзнали да излязат от традиционните си представи и да го приложат в ежедневието си. Зофия Шчербак се занимава с алтернативна медицина от години.

силата на мисълта

Силата на мисълта лекува наистина

Тя споделя своя подход при работата й с пациенти, които имат здравословни проблеми. Само децата, според нея, са без предразсъдъци, а вибрациите им са фини и неопетнени.

С тях се практикува най-лесно силата на мисълта, категорична е Зофия.

Големите хора вярват на своите изградени нагласи за света, те са обременени, създават си бариери, с които се ограничават, разказва още енерготерапевтката, писа изданието znanie.eu. Със силата на мисълта първо се постига диагностика, а след това и лечение.

По този начин се стимулира директно имунната система, която има способността да се справи с всяка увредена клетка в организма. Дори да се касае за рак, па може да се постигнат отлични резултати със силата на мисълта. Тя предизвиква процес на регенерация.

За Зофия няма тайни, когато в кабинета й влезе болен човек.

Тя го сканира със силата на мисълта си и веднага установява кои са засегнатите органи. Тя не се интересува от позицията на официалните доктори, но сверявала само, за да види дали и те са на прав път.

Ако са сгрешили, праща хората да се изследват наново, давайки им съвет какво точно да направят. 78-годишна дама била с проблемни гръбначни прешлени, които спирали движенията й и говора.

Зофия променила становището на атрофия на мозъчната кора, а след това подобрила състоянието й само след две процедури. Със сигурност и вие сте чели редица примери, в които силата на мисълта е доказала своето влияние.

Важно е тя да бъде съчетана с любов, а не с гняв и недоволство в сърцето.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: