Тялото се влияе от фазата на Луната, затова заложете на пречистване на организма, съобразено с нея

Луната не е само спътник на Земята, тя влияе активно върху процесите в тялото ни, върху хормоналното ни състояние, както и емоциите ни – заложете на пречистване на организма, съобразено с нея, няма да сгрешите.

пречистване на организма

Луната се грижи за процесите в тялото ни, съобразете се с нея, когато правите пречистване на организма

Всички, които са го опитали, споделят отлични резултати. Не е нужно да гладувате, ако това ви затруднява, но увеличете соковете и зеленчуците, които ще изгонят токсините от тялото ви.

Как се прави?!

Следете фазата на Луната и 24 часа преди новолуние или пълнолуние, ограничете количествата храна, наблегнете на цитрусите, ядките и салатите.

Ако сте с желязна воля и стомахът ви търпи подобни издевателства, може да изкарате само на чай и плодове. При всички случаи обаче не е препоръчително да се изтощавате, особено накрая на зимата. Но пък е удачно точно сега да започнете с пречистване на организма, за да се подготвите за новия сезон.

нумерология

Пролетта вече намеква за себе си, макар че не можем да го осъзнаем напълно – все така сме навлечени, времето е мрачно и сиво, но пък животът се заражда наново и това скоро ще бъде в своята кулминация.

С помощта на Луната не само ще балансирате теглото си, но и ще активирате имунната система, застоялите остатъци от различни продукти, вредните вещества. Целта е те да бъдат изхвърлени навън, за да се възродите и вие самите, както става това с природата.

Защо Луната

Малко известен факт на спазващите диета около нейните фази е, че в астрологията самата Луна се свързва с храненето, корема, навиците и режима ни.

От една страна тя оказва своето въздействие върху приливите и отливите, както и тези на течностите вътре в нас, а от друга, има си звездно обяснение за нещата. Още в древността хората са следяли нея, за да садят в градината, да берат или да подрязват.

Луната е една от най-важните планети в близост до нас, а ако планирате пречистване на организма въз основа на нейните цикли, то много скоро ще се убедите сами в ефекта му.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: