Вещици има и днес, модерни вещици са и е трудно да бъдат разпознати, но все пак има няколко признака, които ще ви подскажат, че с тях шега не бива

Вещици е имало само едно време…?!

Нищо подобно. Има ги и днес, кълнат се те самите и много жертви около тях.

Да, звучи опасно и малко като легенда, но съвсем не е така. Разбира се, може да приемете следните признаци просто за една шега, но нека си остане на ваша отговорност, обсъждат модерните вещици във форумите.

Оказва се, че да си дама с такива способности, е повод за огромна гордост. Тези вещици вече нямат намерение да държат ореол от тайнственост около себе си. Те са готови да заявят на света, че съществуват и никой не бива да ги подценява.

Вещици

Вещици има не само на кино, а и не само в миналото… има ги и днес, много по-фатални са

Има няколко неща, които могат да ви подскажат, че ако нямате куража да бъдете до тях, то по-добре… стойте далеч!

нумерология

Разпознайте новите вещици

1. Те са привлекателни и изключително сензитивни

Разпознават събитията отдалеч, надушват ги във въздуха и понякога ще ви смайват с прозренията си. Следват интуицията си задължително и не е нужно да хвърлят боб, за да предугадят бъдещето. Това е някакъв особен вид интелигентност може би, интелигентност на духа, споделят мъдро разбирачи по темата.

И освен красиви, те са все младолики.

2. Телепатията на тези вещици е много развита

Да, колко пъти дори вие сте се стреснали, че тя говори или мисли за някого, а после той идва… Рисковано е с такива сили да си има човек работа. Че вещици като тях, ще знаят всяка ваша стъпка?!

3. Сънуват и плачат

Нежното създание до вас може да плаче в съня си, но ако е от този род вещици, сънищата й ще са показателни за всеки детайл от живота.

Вещици

Вещиците в този век не изглеждат като Баба Яга, затова са още по-коварни

4. Отношенията с мъжете

Ако има смелчага, който да се е захванал с някоя от тях, то той е Избраният. И това би била една прекрасна любов, но…

Трябва да е готов да бъде често провокиран, да отговаря на разни странни въпроси. Така че, примирете се с любопитството на половинката, тя може да е вещица и никога не я лъжете, предупреждават от beu.bg.

Лесно ще ви хване, а после… горко ви!

5. Логика, а не просто емоции

Настоящите вещици не са обсебени от емоциите. Те си ползват разума и мисленето по предназначение, също като кавалерите, които уж го умеят най-добре.

Когато има проблем, вещицата се изправя и го решава, след задълбочен анализ и конкретни планове. Не си губи времето да изпада в самосъжаление или да се вайка напразно.

Ето защо бързо се отегчава от всичко и обича собствената си компания пред тази на приятелките за мола.

А вие сещате ли се вече за вещици сред познатите си?!

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: