Лимон и сода против рак?! Ето какво казват лекарите

Лекарите не са против ефекта от комбинацията против рак лимон и сода, но все още са скептични като цяло

Комбинацията от лимон и сода нашумя изключително много през последните години.

лимон и сода

Комбинацията от лимон и сода регулира средата в организма, гони раковите клетки

Счита се, че рецептата действа профилактично срещу рак, а и може да въздейства върху разразил се такъв. Антиканцерогенният ефект се дължи на самите свойства на веществата.

Развитието на раковите заболявания се благоприятства от киселата среда в организма. Някои храни са причина за това, затова се цели създаване на алкална атмосфера. Когато смесите лимон и сода, те променят стойността на pH-то в тялото и така опасните клетки нямат шанс.

За сметка на това здравите остават непокътнати, нещо което не може да се постигне чрез агресивната химиотерапия.

А какво казват лекарите

Някои от лекарите вече са проявили интерес към ефекта от пиенето на лимон и сода. В Центъра за рак към университета в Аризона изпробвали как те влияят на пациентки с рак на гърдата.

Здравният институт в САЩ дори отпуснал 2 милиона долара за експериментите. Резултатите показали, че при едни има значително подобрение, а при други е налице влошаване.

Явно не могат да са категорични в наблюденията си, а и всичко било в зависимост от цялостното състояние на човека. На какви продукти е залагал в ежедневието си, консумирал ли е достатъчно вода, чиста ли е била тя.

Особено ключова се оказвала нагласата на психиката.

Ако не вярвали, че могат да бъдат изцелени, те нямали особено напредък. Специалистите забелязали, че такива хора трябва от цялото си сърце да очакват възстановяване от коварната диагноза.

лимон и сода

Ето я рецептата, пубикувана в сайта framar.bg

Все пак дори медиците са признали, че с помощта на лимон и сода метастазите могат да бъдат ограничени. При изследвания с мишки това е нагледно доказано.

Лимон и сода против рак?! Ето какво казват лекарите
4.7 (94.29%) 7 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Лимон и сода против рак?! Ето какво казват лекарите

  1. Благодаря за статията. Вярвам на написаното.
    Бог да благослови всички, които имат желание да споделят своя опит в употребата на природни средства за лечение на болести.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *