Учените са доказали, че съществува сходство между кръвната група и личността на подходящия партньор

Учените са дали отговор на фундаменталния въпрос как по кръвната си група може да открием подходящия за нас партньор.

Всяка кръвна група обуславя общи вкоренени черти, които се предават от поколение на поколение, разкрива bnews.bg.

На база на тези общи сходни черти, напоследък в Германия се предлага нова услуга, а именно намиране на партньор според кръвната група. В основата на тази нова дейност, е залегнала теорията, че особеностите на характера са взаимосвързани с кръвната група, която е разработена от японския учен и писател Тошитака Номи, който е написал много трудове в тази област.

По тази тема, Оксана Станчева обобщи в предаването „Уикенд с Миа Сантова“ по TV7, че човешкото същество е твърде сложен организъм, за да може да се разграничат особеностите само в четири или пет групи.

Но кръвните групи имат своите характеристики, които се отразяват при привличането между хората.

Нулевата кръвна група е символ на мелодията, „А” е хармонията, „Б” е ритъмът, а „АБ” изразява комплексност.

Друг начин за класифициране според хората, които най-често се срещат сред представителите на дадената кръвна група е: „0” – са войните, „А” са земеделци и строители, „Б” са ловците, а „АБ” са хуманистите.

В исторически план, най-рано се е появила нулевата кръвна група, „А” – след нея, след това „Б” и накрая „АБ”.

Ето най-характерните черти, които се срещат при представителите на различните кръвни групи:

нумерология

Хората, които са с нулева кръвна група, са целенасочени, екстровертни личности, които са с ясно изразени лидерски качества и много устойчиви в стресови ситуации. Те преследват материалните блага и върховите постижения.

Кръвни групи

Кръвните групи

Представителите на кръвна група „А” са отлични организатори, които са перфекционисти в своята сфера на дейност. Те са по-скоро интровертни личности, за които са изключително важни постиженията. Тъй като изпипват нещата в детайли, те са идеални за изпълнение на конкретни задачи. Характеризират се с голяма чувствителност.

В исторически план, с кръвна група „Б” са се характеризирали номадите и чергарите. И до днес това са хората с най-буен нрав, амбициозни, търсещи все нови и нови предизвикателства. Това са хора откриватели, които лесно палят интереса си към нови начинания, но и бързо губят своя ентусиазъм. Представителите на тази кръвна група са ясно изразени индивидуалисти, които обичат да работят сами. Те не обичат да се чувстват зависими от други хора. Рядко се отдават на романтични и сантиментални пориви.

Представителите на кръвна група „АБ” съчетават в себе си мислите на „А” и действията на „Б”. Тъй като в себе си комбинират най-добрите черти от „А” и „Б”, те са отлични духовни водачи, които са изключително критични към себе си и към околните.

Така, познавайки основните характеристика на всяка кръвна група, човек много по-лесно може да си избере правилния партньор.

Вижте и ТОВА:

5 любопитки, които не сте чували за вашата кръвна група

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: