Числата и сънищата: Ако сънуваш числа, какво означават?

Какво означава да сънуваш числа и какво значи всяко едно от тях? Числата, видени насън, могат да ви разкажат за бъдещи събития или да ви напомнят за минало, което все още влияе върху живота ви.

Значението на числата в съня ви може да е с буквален или “зашифрован” смисъл.

Тълкуване на числата

Появилите се в съня ви числа могат да се проявяват по различен начин. Например можете да не сънувате цифри, а известно количество хора или предмети. Ако насън броите пари, това означава подобряване на финансовото ви положение.

Вижте и ТОВА: Как да тълкуваме ангелските числа, явяващи ни се насън и не само?

Докато, ако броите хора (например учениците в клас или опашката в магазина), означава, че се чувствате претоварени със задължения. Ако вие броите сами, това означава изнемогване и умора, но ако ви помагат да броите, това говори за издигане в кариерата.

Броенето или написването на числа подразбира необходимост от финансов контрол над разходите, но ако грешите при сметките или броя на числата, това означава, че шансът бяга от вас.

Числа и кодове

Ако можете да възстановите по памет цифрите които сте сънували, трябва да ги запишете, защото могат да съдържат факти за времето или датата на важни събития във вашето близко бъдеще.

Подобни цифри могат да се появят във вид на телефонни номера, кодове, дати или даже номера на лотарийни билети, които представляват печеливши комбинации. Числата в сънищата могат да се съчетават с различни буквени съчетания – в този случай вие трябва внимателно да запишете цифрите и буквите в дневника на сънищата си.

Цифрите от нула до пет

Тайнственото значение на числата в сънищата до голяма степен съвпада с тяхното значение в нумерологията и астрологията. Нещо повече, тези източници са полезни в случаите, когато вие искате да направите по задълбочен анализ на числата в сънищата ви.

Общият смисъл на цифрите от 0 до 5 е такъв: 0 символизира цикличността в живота; 1 е символ на съзидание и интелект; 2 е символ на женското начало; магическата цифра 3 е символ на триединството и съзидателното мъжко начало; цифрата 4 е свързана със стихията на Земята, означава солидарност и справедливост; 5 е символ на брака. Тя съединява женското начало (2) и мъжкото начало (3).

Цифрите от 6 до 10

6 е символ на пълнота и спокойствие; 7 е най-магическото и свещено число, което олицетворява мъдрост, святост и тайно знание; 8 е символ на безкрайността; 9 предвещава забременяване и успех; 10 е олицетворение на целостта на Вселената, завършване на определена фаза и създаване на позитивна атмосфера, която способства за прогреса.

Двуцифрените числа

От двуцифрените числа специално внимание заслужават: 13 – символът на силата, това число изобщо не означава нещастие, както някои смятат; 19 ще внесе в живота ни късмет и вдъхновение; 21 предсказва, че целите ви ще се осъществят и ще ви донесат свобода.

Ето и едно тълкование на числото 7 на руски (важи и за сънуването на числото седем!)

Числата и сънищата: Ако сънуваш числа, какво означават?
4.7 (93.33%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

10 коментара по “Числата и сънищата: Ако сънуваш числа, какво означават?

 1. Две нощи подред сънувам числото 40. Ясно и конкретно-40 . И нищо друго с което да се свързва тази цифра.Нямаше друго действие,няма хора или предмети ,няма емоции или неспокойствие.
  Как може да се изтълкува?

 2. Числото 40 насън е знак, че имате възможност да се ориентирате към благополучие, но за целта ще трябва да се разделите с част от най-порочните си материалистични възгледи. Тоест ако обикновената логика на обществото гласи, че трябва да спестяваме и да трупаме богатства, за да имаме, то логиката на този сън е точно обратната. Според нея за да притежавате повече блага, трябва да се научите да се разделяте с част от тях, да ги „инвестирате“ в подходящи хора, които могат да ги умножат. Давай, за да имаш, но не пилей, а давай по малко и на хора, които са рентабилни. Като цяло знакът е прекрасен, но с тези уговорки, които направихме по-горе. Вие сигурно ги знаете по-добре и от нас, но ние да си кажем.

 3. Сънувах 11 цифрено число. Учудих се, че го запомних. Какво може да означава това? Числото беше 81720141425. Втълпи ми се в главата и не го забравям.
  Забелязала съм, че сънувам много често цифри – например сънувах две врати с номера. Аз влязох в тази, която имаше номер 19, а на другата врата беше ясно изписано числото 21. Много често предсказвам и числа от тотото. Печелила съм малки суми със същите числа. Често пъти си лягам несъзнателно вв едно и също време – 12:12 или 11:12, като се повтарят двойки и единици в числата на часовника. Какво означава това? Числата ме привличат като азбука, сякаш някой ми говори чрез тях. Виждам ги ясно в съня си.

 4. Здравейте, сънувах че крада обувки които са номер 29А но попринцип знаех че в съня ми номера е 27 но обух обувките които са номер 29А бяха в различен цвят и двете обувки. Едната тъмно синьо а другата черно. Как може да се изтълкува това?

 5. сънувах едно новородено болно дете коети казаха че има амнезия . Но аз се грижех много за нея
  На ръката й имаше числото 232 или 323 едно от тези дше числа . доколкото помня. какво означава това

 6. Сънувах телефонен номер, но единствените цифри, които запомних са последните три 379.

 7. Бих искала да разбера какво означава това?

 8. Iva, сънувахте моя телефонен номер.

  Жалко, че не записахте първите шест,
  бихме могли да обсъдим какво означава това.

  П.П.
  На мен ми „познават“ т.н. „оракули“ на Лаваца с точност от минути до един-два часа. Какво ли означава това?

 9. сънувах числата 0073 като ми беше казано че това телефона на починалия ми дядо.Какво означава това.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *