Преди броени дни във виртуалната мрежа бяха разпространени няколко шокиращи снимки на Луната, за които се твърди, че не са фалшификат и доказват присъствието на извънземни същества там

Предполага се, че въпросните фотоси с НЛО са заснети от американски астронавти по време на мисиите до нашия естествен спътник по програмата „Аполо“, проведени от 1961 до 1975 г. и увенчани с първото кацане на човек там, осъществено на 16 юли 1969 г.

На снимките, които вероятно са доказателство за съществуването на извънземни същества, е заснето НЛО с кръгла форма, който ни най-малко няма вид на естествено образувание на лунната повърхност.

Това дава основание на мнозина да предполагат, че става въпрос за присъствие на Луната, което няма нищо общо със земната цивилизация, тъй като човекът все още не е построил каквото и да било върху земния спътник.

нумерология

Хипотезите за присъствие на извънземни същества на Луната съществуват от векове, а темата е многократно обсъждана в книги и филми, макар че все още няма окончателен отговор на този въпрос.

Твърди се, че определени кръгове на Земята умишлено крият тази изключително важна за цялото човечество информация, тъй като това е изгодно за собствените им интереси.

По адрес на Луната са изказани всевъзможни предположения, някои от които дори са трудни за възприемане.

извънземни нло

Снимките не са фалшификат и доказват присъствието на извънземни същества там

Така например съществува твърдение, че тя всъщност е станция, създадена, за да следи отблизо случващото се на Земята, а базите на мистериозните извънземни наблюдатели и техните НЛО-та се намират от обратната ѝ страна.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: