Да рискуваш живота на приятел просто на шега, е твърде откачено

Ужасно е да се озовеш очи в очи с акула, но ако е номер, погоден от приятели – това е най-гадната шега. При такива приятели край теб, враговете ти стават най-мили. Във видеото, пуснато в само преди ден в YouTube, сърфисти погаждат най-жестоката шега на свой приятел – избутват го във водата, право пред носа на акула. Според автора, качил видеото, случката е заснета край бреговете на Ирландия, близо до град Росноулаг, където през зимния сезон 6 метрови вълни събират сърфисти, любители на адреналина.

Китова акула

Младежите обичат да се правят на много смели и особено тези, които са любители на екстремните спортове, като сърфа. На лудите глави явно им липсва адреналин сред спокойното море и затова, когато виждат перката на акула наблизо, бутат зад борда своя приятел. После се заливат от смях, докато той прави отчаяни опити да се качи обратно в лодката. „По дяволите! Това е абсолютна лудост!“- коментира операторът, докато останалите все пак помагат на приятеля си да излезе читав от водата. После този мокрия сърфист вместо да им забие по един тупаник, заради гадната шега, започва да се хвали как се е разминал с акулата: „Тя се беше насочила право към мен, но я нацелих в муцуната и тя избяга!“

Въпреки гадното усещане за досег с най-жестокия убиец в океана, оказва се, че тези младежи не са чак толкова безразсъдни, колкото изглежда. За повечето хора акулите са човекоядци, но тези момчета добре ги познават. Акулата, с която техният приятел се размина сякаш „на косъм“ е най-безобидното морско създание. Китовата акула е наистина огромна – до 20 метра, но за разлика от другите е лишена от зъби и се храни като китовете – само с планктон.

нумерология


бyтoн зa cпoдeлянe

Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: