Феноменът живот след смъртта ще бъде предмет на изследване в новата, шеста книга на Ели Логинова

Нейното име нашумя около експеримента Царичина, от който се навършват 21 години. По този повод Ели Логинова беше гост в БиТиВи. Тя разказа много любопитни подробности около проучването, което е правено преди много години.

Ели Логинова има качествата на екстрасенс, но е съпруга и на висш военен. Преди той да повярва в нейните способности, е преживял странна случка. Тя му се обадила в канцеларията, в която работел по някакъв семеен въпрос. И му казала, че го вижда как точно е седнал, какво прави със свободната ръца, с която не държи слушалката на телефона. Съпругът бил шокиран и напълно се убедил, че неговата съпруга има изключителна дарба.

И така правителството решава да направи проучване на местността Царичина. Ели Логинова била уведомена, че ще търсят съкровището на цар Самуил. Но тя получава информация, че ще се търси нещо много по-важно. Първият човек, който е населил Земята.

нумерология

И така в продължение на месеци, при строго секретна обстановка, военни със знанието на президента Желев и Ели Логинова започват да копаят. Стигат на 68 метра под земята с помощта на 170 метров спираловиден отвор, без да са оборудвани с някакви особени средства.

После проектът е прекратен, мястото затворено. Докато текат проучванията сетивата на Ели Логинова се изострят още повече. Тя започва да приема информация, която записва със своята „оключена” ръка на някакво странно писмо.

Изписани са 4 тетрадки. Освен текст има схеми и картинки. Тетрадките последно са били засекретени във Военно министерство, но вече не са там. Според ясновидката Логинова те са изнесени зад граница – в Русия и в САЩ. Информацията е безценна. Там се говори за появата на нашия свят, за лекарства, за бъдещо оръжие, за оцеляването на Земята и др.

През м. май 1992 г. екипът прави посещение в Израел, където се среща с жена професор, която разглеждайки написаното споделила, че то прилича на подобно Северно китайско, което е написано в Каменната библиотека в Северен Китай.

Докато тече операция Царичина, правят посещение при Ванга, която казала, че там има нещо, което не прилича ни на „маж”, ни на жена – „жъта” (жълта) маймуна.

След като тетрадките със записките вече са изчезнали, у Ели Логинова са останали само няколко листа. Написани са на графично цифрово писмо, което може да бъде разшифровано с помощта на система от букви и цифри.

Ели Логинова биография

Елисавета Логинова

Според написаното на тях първите хора, които са заселили нашата Земя са дошли от планетата Фаетон. Тя се намирала близо до Земята и имала сходни условия на живот. Понеже предстоял катаклизъм, с космически кораби от Фаетон на Земята пристигнали първите заселници. Те били двуполови същества. Първоначално се заселили в пещери, докато успеят да се аклиматизират на Земята и да започнат да строят свои домове. Постепенно започват да мутират и да стават еднополови – разделени на мъжки и женски екземпляри.

Дали трябва да се гордеем, че именно на българска територия се намират останките на един от първите хора, Ели Логинова каза, че в онова пра далечно минало България не е съществувал, но за нас е голяма гордост, че населяваме прастари земи.

Самата Царичина е място с изключително високо енергийно влияние. Човек се чувства много добро, защото енергията там зарежда организма.

Ели Логинова разби един мит. Във Варна, в някакъв козметичен център имало огромен камък, за който казват, че бил донесен от Царичина по време на разкопките. Тя сподели, че такова нещо не би могло да се случи, понеже секретността и охранителните мерки са били твърде строги. Да не се лъжат болни хора и да вярват в магическите свойства на скалата, която от варненския център твърдят, че е лековита.

След като Ели Логинова вече е написала 5 книги, на пазара предстои да излезе нейната шеста, в която разказва за живота след смъртта. Всички ние се вълнуваме от факта какво ни очаква, след като напуснем своето физическо тяло. Дано тази книга да ни даде задоволителни и успокоителни отговори!

Цялата истина за Царичина!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: