Ето какво разказа за Мартин Карбовски известната ясновидка Евелина Лютова пред Чудеса.

Както и първия път, поисках предварителен телефонен разговор с водещия. Обещаха ми, но така и Карбовски не се обади.

Темата, по която той желаеше да дискутираме, бе интервютата с духовете на починали хора, които правя за вестник „България Днес”.

Целта всъщност бе ясна от неговите предишни изявления и нецензурно поведение спрямо мен в предаването „Станция Нова” през септември 2011г.

Той иска в неговото предаване да ме обяви за мошеничка. Въпреки всичко съм готова да гостувам в предаването му. Първия път ми се обадиха да ме поканят и казаха, че ще се обадят още веднъж да ми кажат къде и кога да дойда. Моето изискване бе, както написах преди малко – той лично да ми се обади за предварителен разговор.

Мартин Карбовски дуе бузи

Мартин Карбовски става доста директен

Не го направи и аз не гостувах. След три месеца отново ми се обадиха от екипа на предаването да ме поканят за гостуване в ефир на живо. Казах, че е чудесна идея и че ще донеса видеоматериал от посещение на моя клиентка, на който ясно се вижда духът.

нумерология
Евелина Лютова се моли

Евелина Лютова се моли за Карбовски, който не знае какво върши

От тогава никой не ми се е обаждал.

Явно с доказателства ще му е неудобно да ми каже в лицето, че не осъществявам такива контакти с отвъдното.

Затова, мили приятели, няма да ме видите в предаването „Карбовски директно”. Просто някои хора се страхуват от истината!Ето откъс от предаването, в който г-н Карбовски на 1мин. 30 сек. отправя тлъста псувня към мен:

И още едно видео:

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: