Нели Конуей има мисия да разгадава посланията на ангелите, които през тази седмица са постъпили за българите

Ангелите имат навика да пращат своите послания чрез различни личности или знаци.

Дали ние ги виждаме и успяваме да разберем, няма значение, защото те така или иначе, стигат до нас. Нели Конуей се е нагърбила с мисията да предаде на българите какво имат да им кажат небесните пазители.

ангелите

Какви са посланията на ангелите за нас

Д-р Дорийн Върчу отдавна контактува с ангелите и покрай тези свои способности, тя е написала не само книги, но е създала и карти ТАРО с образите на еднорози, пише изданието topactualno.

С тяхна помощ Нели разтълкува символите, които трябва да знаем и ние сега. Във видеото се разказва подробно какво имат да ни съобщят ангелите, но всеки трябва да приложи съветите според интуицията си за правилно и грешно.

Не всяка насока е универсална, защото животът ни е различен от този на другите и ние сами знаем най-добре как да постъпим. Кадрите ще ви пренесат сред зеленина и красиви гледки, които ще заредят сетивата ви с активна положителна енергия.

Потребността от такава е голяма, особено в натоварени и напрегнати дни, които са често явление в забързаното ни ежедневие. Вместо да се оставим да се чувстваме като изцедени вечерта, можем да се опитаме да се съхраним, както физически, така и душевно.

Така няма да се разпиляваме в целите си, нито пък ще се поддаваме на страхове и манипулации. Съвършенството е някаква химера, но винаги можем да се стремим към нещо по-добро във всяко едно отношение.

Ангелските напътствия важат до края на седмицата.

Ако имате потребност да се свържете лично с ангелите, трябва да отправите молитва, която може да съчините сами или да ползвате тази, която дава като пример Нели Конуей. Искайте искрено, споделяйте от сърце, а не механично и назубрили думичките.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: