Отец Гелеменов
Отец Гелеменов е единственият свещеник у нас, който гони духове

Отец Гелеменов гони зъл демон

Отец Гелеменов е единственият православен свещеник, който практикува екзорсизъм – прогонване на зли духове с молитви

Зъл демон тормози майка и дъщеря в малко софийско градче – пише „България днес”. Лошият дух се е настанил от няколко месеца в къщата на жените и не им дава мира почти всяка нощ – разкривя пред „България днес” единственият свещеник екзорсист у нас отец Георги Гелеменов. Именно духовникът е ангажиран от пострадалото семейство с нелеката задача да прогони злия дух и да върне спокойствието на двете препатили жени.
„Докато спят, се появява този демон и обладава майката и дъщерята една след друга. И двете усещат този лош дух като сила и енергия, присъствие, което ги притиска и задоволява в интимен план” – разкрива отец Гелеменов.

Отец Гелеменов
Отец Гелеменов е единственият свещеник у нас, който гони духове

Досега духовникът е направил 4 ритуала по прогонването на сексуалния демон, оставали още три – разяснява изданието. „Когато работиш с молитви срещу него, той започва да трепери и да се бунтува, да злобее и накрая отива в едно дълбоко място в земята, където са наказани падналите ангели, след като вдигат въстание на Господ. Това е било една небесна битка, в която армията на Архангел Михаил побеждава, те са арестувани и са затворени там за период от 1000 години. Но това може да е друга измервателна система, която да не отговаря на нашите земни години” – разказва отец Гелеменов.
Демоните, които обладават жени и мъже, се наричат инкуби и сукуби. Инкубите обладават жени, а сукубите са женски духове, които обладават мъже – разяснява духовникът. Той е единственият православен свещеник у нас, който практикува езкорсизъм – практика, характерна за католическите духовници.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

сафо любов текст, жанр

“Любов” от Сафо. Текст и кратък анализ. Лириката на поетесата

Стихотворението “Любов” или “Любовна болка” на Сафо е много интересно представяне на любовта чрез телесните …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *