Китайски хороскоп - щастливите числа
Китайски хороскоп и щастливите числа

Кои са щастливите ви числа по китайския хороскоп? (Част 2)

Всяка зодия в китайския хороскоп си има своите щастливи числа. Вие знаете ли кои са Вашите?

В зависимост от вашата зодия по китайския хороскоп вие имате числа, които ви гарантират успех и ще ви донесат късмет, пише sanovnik.bg.

Китайски хороскоп - щастливите числа
Китайски хороскоп и щастливите числа

Конят е един от най-самоуверените и независими знаци в китайския хороскоп. Представителите на този знак бранят своята свобода и независимост с цената на всичко. Те не понасят някой да им поставя норми, които да спазват. Интелигентни и благородни, Конете са под властта на огъня. Късметлийските им числа са 1, 3, 4, 8, 13, 14, 41, 43.

Представителите на зодиакалния знак Овца са най-женствените в цялата плеада знаци в китайския хороскоп. Това са хора, които обричат своя живот в търсене на красивото. Те бележат умопомрачителни успехи ако се занимават с мода или дизайн. Елементът им е земята, а щастливите им числа са 3, 4, 5, 12, 34, 45, 54.

Зодия Маймуна е подвластна на елемента метал. Това са хора, които са усмихнати, чаровни и са много добри и верни приятели. Това е най-универсалният знак в китайския хороскоп, а изкуството е най-голямата им слабост. Техните числа на късмета са 3, 4, 5, 7, 16, 23, 34, 53.

Представителите на зодия Петел са горди и обичат да чувстват вниманието на околните върху себе си. Те са амбициозни и винаги успяват във своите начинания. Техния водещ елемент е металът, а щастие им носят числата 1, 5, 6, 12, 16, 24, 28, 51.

Знакът на Кучето е подвластен на земята. Всички хора от тази зодия се характеризират с вярност, лоялност и готовност да се притекат на помощ на хората в нужда. Това са хора, които поставят интереса на околните над своя личен интерес. Те печелят с числата 1, 4, 9, 10, 14, 19, 28, 30, 41, 54.

Зодия Прасе обхваща най-търпеливите и честни хора. Те винаги с готовност и отзивчивост откликват на нуждите на хората, но не обичат да са бод светлините на прожекторите. Елементът на хората родени в знака на Прасето е вода. А най-късметлийските им числа са 1, 3, 5, 8, 16, 18, 34, 41, 48.

Открихте ли вече своите щастливи числа?

Калинка Петрова

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Какво е точното разстояние до Слънцето?

Разстояние до Слънцето. За колко време се стига? Температура и движение

Какво е точното разстояние до Слънцето? Каква температура има? За колко време се стига със …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *