Илюминатите управляват света от остров Буве?

Илюминатите командват света от остров Буве?

Илюминатите, господарите на Новия световен ред се помещават на остров Буве

Установени факти навяват на мисълта, че домът на илюминатите е на остров Буве. Островът е едно от най-отдалечените места на нашата планета и е абсолютно необитаем. Въпреки това остров Буве е източник на интернет домейн с код .bv. Вулканичният остров се свързва с няколко мистерии, които остават неразкрити.

Фактите показват, че територията на най-отдалечения остров на планетата е дом на поредица от онлайн атаки от световната кибервойна, както и на отправна точка на HAARP.

Остров Буве е далеч от погледите на човечеството и се намира в южната част на Атлантическия океан. До 1930 година е под управлението на Норвегия. Островът има статут на резерват, но въпреки, че е необитаем, интернет домейнът му от високо ниво е загадка за която няма обяснение.

Интересен е факта, че остров Буве се намира в същите предели, подобно на кодът на държавата «Mil / Gov», която е собственост на скандинавския IP на  уебсайта Viking, който се занимава с проследяване на интернет атаки в реално време по целия свят. Скандинавските специалисти са дали на «Mil / Gov» интересен символ, шестоъгълник. По време на интернет атаки е извършен мониторинг, който установява, че това загадъчно място е много по-активно от страни като Русия и Китай едновременно.

През 2012 година е открит загадъчен сигнал на HAARP, който се наблюдава от това място, а именно от Южния Атлантик. Интересно е да отбележим, че изследователи, които са посетили дистанционно загадъчния остров Буве са регистрирали на на видео флаш емисия на HAARP, която била разпространена териториално. Всичко това е можело да се види на клип, който изчезва мистериозно.

Още от 1979 г има неразрешена мистерия, която се цензурира и носи името „Инцидентът Вела“, за който се носят слухове, че е бил ядрен взрив. Инцидентът е регистриран от сателити на САЩ и паникьосва американската администрация на Джими Картър.

Мистериозният остров Буве е смятан за „бърлога на зъл гений“, поради факта, че обграден от недостъпни скали и се намира на хиляди километри от всякаква човешка цивилизация.

 

За Лиза Стоилова

Прочети още

творчество на иван вазов - романи, стихотворения, пътеписи

Стихотворения на Иван Вазов и творчество. Забавен анализ. Разкази, романи, биография

Заради свръхпроизводителността си Народният поет Иван Вазов е писал и глупости. Но несъмнено има и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *