Илюминатите командват света от остров Буве?

Илюминатите, господарите на Новия световен ред се помещават на остров Буве

Установени факти навяват на мисълта, че домът на илюминатите е на остров Буве. Островът е едно от най-отдалечените места на нашата планета и е абсолютно необитаем. Въпреки това остров Буве е източник на интернет домейн с код .bv. Вулканичният остров се свързва с няколко мистерии, които остават неразкрити.

Фактите показват, че територията на най-отдалечения остров на планетата е дом на поредица от онлайн атаки от световната кибервойна, както и на отправна точка на HAARP.

Остров Буве е далеч от погледите на човечеството и се намира в южната част на Атлантическия океан. До 1930 година е под управлението на Норвегия. Островът има статут на резерват, но въпреки, че е необитаем, интернет домейнът му от високо ниво е загадка за която няма обяснение.

Интересен е факта, че остров Буве се намира в същите предели, подобно на кодът на държавата «Mil / Gov», която е собственост на скандинавския IP на  уебсайта Viking, който се занимава с проследяване на интернет атаки в реално време по целия свят. Скандинавските специалисти са дали на «Mil / Gov» интересен символ, шестоъгълник. По време на интернет атаки е извършен мониторинг, който установява, че това загадъчно място е много по-активно от страни като Русия и Китай едновременно.

През 2012 година е открит загадъчен сигнал на HAARP, който се наблюдава от това място, а именно от Южния Атлантик. Интересно е да отбележим, че изследователи, които са посетили дистанционно загадъчния остров Буве са регистрирали на на видео флаш емисия на HAARP, която била разпространена териториално. Всичко това е можело да се види на клип, който изчезва мистериозно.

Още от 1979 г има неразрешена мистерия, която се цензурира и носи името „Инцидентът Вела“, за който се носят слухове, че е бил ядрен взрив. Инцидентът е регистриран от сателити на САЩ и паникьосва американската администрация на Джими Картър.

Мистериозният остров Буве е смятан за „бърлога на зъл гений“, поради факта, че обграден от недостъпни скали и се намира на хиляди километри от всякаква човешка цивилизация.

 

Илюминатите командват света от остров Буве?
4 (80%) 6 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *