Пол Хейлиър
Пол Хейлиър пише книга за извънземните

Извънземните са сред нас – твърди бивш министър на Канада

Пол Хейлиър – бивш министър на отбраната на Канада, твърди, че извънземните съществуват, нещо повече – те са вече сред нас

През пенсионната си възраст той прави откритие, което променя живота му. Той става първият политик от правителство на страна-членка на Г-8, който публично заявява, че на Земята има извънземни.
„Знам, че те, извънземните са реални. Всъщност те посещават Земята от хиляди години и бих ви разкрил един от случаите, които биха ви заинтригували много, ако ми дадете 2-3 минути за отговор. Това се случва по време на Студената война през 1961 г. Били са около 50 НЛО-та, които са летели във формация от Русия над Европа. Върховният главнокомандващ на съюзниците беше много обезпокоен и почти готов да натисне „Паник бутона”, когато те завиха и се насочиха към Северния полюс. Те (управляващите) решиха да извършат разследване, което продължи цели 3 години. Решението с абсолютна сигурност беше, че 4 различни вида извънземни са посещавали Земята от хилядолетия – твърди Пол Хейлиър.

Пол Хейлиър
Пол Хейлиър пише книга за извънземните

„Ние имаме дълга история за НЛО-събития и през последните десетилетия, имаме и много по-висока активност след създаването на атомната бомба. Извънземните са силно обезпокоени от факта, че имаме атомна бомба и от възможността, че можем да решим да я използваме отново. Целият Космос е едно цяло и използването й касае не само нас, но и другите същества в него. Те силно се опасяват, че ние сме достатъчно глупави да започнем използването на атомно оръжие отново, което ще нанесе вреди както на нас, така и на тях.
Ако учените направят дори само 10 процента от проучванията, които аз съм направил през последните 8 години, и те ще бъдат толкова убедени, колкото съм и аз. Те могат да го направят дори по-бързо. Има толкова много чудесни книги, които разказват за тези истории, които са били доказани и автентични.
Пол-Хейлиър-300x229Има много известен случай, в който не си спомням името на местността, но по времето, когато се случи, има издадена книга за него. След това французите платиха правата на книгата, за да не се издава…” – споделя бившият канадски военен министър Пол Хейлиър.
„Откакто аз говоря публично по въпроса за извънземните, на седмица получавам по 3-4 мейла от хора от различни краища на света, които твърдят, че са станали свидетели на НЛО-събития. Някои твърдят, че са били на космическите кораби, други – че са били на друга планета. Тази информация е „строго секретна”, ако слушате държавните служители.
Когато аз бях министър, получавах свидетелски доклади, 80 процента от тях не бяха автентични. Това обикновено бяха изображения на Венера, или плазма, или дузина други неща. Но останалите 15-20 процента, за които нямаше обяснения, те бяха истинските НЛО-та. Тези неща водят началото си от много отдавна.
Специално аз не съм имал срещи с извънземни, но съм виждал НЛО на около 120 мили на север от Торонто, около езерото Мускока, където имам малка къща.
Не знам дали сте чели Библията, но звездата над Витлеем е Божествена летяща чиния” – счита Пол Хейлиър.

“Бих казал, че почти всичките извънземни раси са добронамерени към нас, хората.  Но има един-два вида, които не са. И това е едно от нещата, върху които работя в момента – да установя какъв е техният план.

Има извънземни, които живеят на планетата Андромеда, която е една от луните на Сатурн. Има други, които са от Венера, а някои живеят на Марс. Най-вероятно те си комуникират помежду си. Допускам, че си комуникират, защото има едно такова формирование, наречено Федерацията, в което те членуват. Те имат правила и едно от тях е да не се намесват в нашия живот, освен ако не са поканени. Те са приели факта, че това си е нашата планета Земя и ние имаме право да я управляваме. Но те са много загрижени и не смятат, че се грижим добре за планетата си. Сечем горите и замърсяваме реките, изхвърляме отпадъците в океаните… Правим неща, които добрите стопани не биха правили. Те не харесват това и го показват много ясно. Те говорят с хора. Познавам един човек, който си комуникира с тях от 1974 г. Той е брат му са от Перу. Те са били заведени до Андромеда, били са телепортирани и им било казано, какво тамошните същества мислят за нас. Че ние съсипваме нашата планета и нещо страшно ще се случи с нас, ако не се променим и не променим начина си на живот. Имаме големи военни разходи, а не правим достатъчно за бедните и болните. На тях това не им харесва.

Да, те са между нас и аз не се страхувам да го кажа. Относно технологиите те са на светлинни години от нас. Ние научихме много от тях. Много от нещата, които ползваме днес, са от технологии, получени от тях. Микрочипове, кевларови бронежилетки и всякакви други технологии.

Космосът е базиран на свободния избор. На нас ни се дава опцията да правим грешки и да избираме грешни решения. Това, което притеснява някои от нас, е, че вече сме взели твърде много грешни решения и недостатъчно правилни. Затова се налага да си променим приоритетите, да спрем да даваме толкова пари и време за оръжия, с които да се унищожаваме или да се борим за надмощие един над друг. Трябва да започнем да си помагаме, за да имаме по-добър живот, по-здравословен и по-справедлив живот. Ако всички се обединим и тръгнем в правилната посока” – обобщава Пол Хейлиър.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

донка гледане на кафе, гледачка пловдив

Донка Димова, гледане на кафе: Мъртвите често ме навестяват!

Людмила и Ванга посетили дома на ясновидката след смъртта си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *