Баба Ванга
Баба Ванка

Ванга видя: Пробуждането ще започне през 2012 г.!

Баба Ванга разкриваше истини, които много хора дори и сега не искат да приемат – религиите ще изчезнат, за да се обединят пробудените ни души

Бог е един, няма значение, че го наричат с много имена, повтаряше Баба Ванга. Бог е във всеки един от нас, а не в някакви църкви и сгради. Бог е един за всички и Той не иска разделения и вражди. „Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива, твърдеше Баба Ванга.

Баба Ванга
Баба Ванга

Човечеството ще захвърли тези окови. Религията има друга задача и тя не е да разделя. Вместо да спорят и враждуват помежду си, религиите ще си подадат ръце за изграждане на един нов и мирен свят. Но преди да се изпълни това, човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Не само в природата ще има бури, пророкува Баба Ванга. Душите ни ще се разтърсят от драматични събития, за да се очистим от злобата, с която злите сили ни отдалечават от пробуждането. „Идва времето на чудесата и науката ще направи големи открития…“, пророкува Ванга. Ще се повдигне завесата над света на нематериалното. Ще бъдат разгадани много тайни и учените ще четат древните свещени книги, за да намерят отговорите и ни ги покажат. Тогава чак ще се премине към „пробуждане на човеците“, за което ни говореше Баба Ванга. Учените ще разкрият пътя към тайните на духовния свят и ще се осмелят да погледнат в бъдещето след 2012. Тогава ще се осъзнае предначертаното. И от невярващите ще бъде възприет смисълът на пророческите й думи: „След нашата смърт, ще трябва да отговаряме за нашите дела”. Съзнанието на хората ще се пробуди за познанието и възприело едно ново учение, човечеството ще заживее като семейство – в мир и благоденствие, предсказва Баба Ванга.

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

иванка младенова лечение на алкохолизъм 01

Иванка Младенова, лечител: Лечение на алкохолизъм с молитва и билки за отказване от наркотици в София

Лечението не е мое, на Бога е, казва Иванка Младенова

5 Мнения

  1. борис рашев

    В даден усилен момент на Земята Бог изпраща хора ясновидци които да помагат на хората Баба Ванга Матушка Матрона Московская която също е сляпа но вижда в отвъдното и невидимото за хората минало настояще и бъдеще.Ние трябва да се научим да уважаваме тези хора и да тачим паметта им Те дори и след своето житие на земята помагат на хората от отвъдното със своето дъховно присъствие около гроба им -например Матрона Московская извършва и до ден днешен чудеса и е канонизирана за светица.Поклон пред паметта им!Техният земен подвиг могат да оценят хилядите изстрадали и измъчени хора на които са помогнали!

  2. Валентина Л.

    Мисля,че създателят на мирозданието ни е дал съвършен свят и разум и чувства да живеем в него.Мисля,че ТОЙ няма да позволи на лошотията в хората да разрушат това съвършенство.Както историята показва,всички диктатори и зле създадени цивилизации са рухнали,няма ги,не съществуват.Така ще стане и с нашата ,ако сами не премахнем лошото в себе си и не спрем злото.А ние сме лоши,мислим си че не правим никому зло,но с безотговорност и незаинтересованост към живота и съдбата на хората около нас ,с егоизъм причиняваме болка на невинни,обръщаме ежедневието на някого в кошмар.Трябва да погледнем вътре в себе си,да гледаме на отношението към другите с техните очи.Иначе сами ще се накажем.Земята вече се тресе от непоносимост към нашата жестокост.Обикновени хора,а всъщност не виждат какво причиняват.Света е създаден да съществува в хармония,а не в егоизъм.Ще се сложи край на това,той няма да позволи да налагаме злото.

  3. Недялка Димитрова

    Кога ли ще се случи това”Бог иска отново на земята да цари Раят на равновесие и любов и в него да живеят само достойни човеци” Като виждаме какви “човеци” управляват света,надеждата не се вижда.Ако има Бог,а то има ,какво толкова му е трудно да се справи с тези “човеци”,за да останат на земята праведните,истинските човеци ?

  4. Борис Рашев

    Уважаеми господа,

    тази година е ключова година и е година на енергиен преход, в която ще се пресее житото от плявата и ще бъде направено отсяване на добрите хора, които са във висшите ешелони на духа и ще бъдем по-добри и по извисени. Ще останат малко хора, които са духовни, верни ,звани и чисти т. е. избрани от Господ, за да продължат своята мисия на Земята и да поправят всички грешки на човечеството и на старото, с което сме живели .Квантово -енергийният преход включва в себе си трептене с по-високи вибраций и с по-високо трептене на умствено и алфа ниво.

  5. Ивелина

    Тази статия е истината за бъдещето което ни очаква. Добрите хора, ще живеят обичат и се смеят и преоткрият Рая на нашата прекрастна планета Земя. Всеки ще се ражда за да бъде щастлив, да гради с добрите си дела и с любов, красота, мир, спокойствие и равновесие.
    Лошото няма шанс то се самоунищожава, защото не гради а руши. На тези които са лоши и не зачитат божиите заповеди ще кажа, че времето им изтича. Не можеш да градиш с войни, болести, насилие, върху болка,мъка и страдание. Всеки който се опитва да го прави получава заслуженото му наказание, като бумеранг обратно това което е сътворил му се връща многократно, БОЖИИ ЗАКОН, СПРАВЕДЛИВ ЗАКОН. В библията е казано, че Бог прощава, но човешките грешки от които се учим и ставаме по мъдри. Нечовешките грешки: убийстава, насилия, мъчения, приченено зло, убиват душите на тези които ги вършат, за това бог не прощава, с тези който са зли изпитват многократно болката за това което са направили те на невинни хора.
    Един ден всеки застава пред Създателя си и отговаря за делата си. Понякога бог отлага деня за равносметката, но не забравя и всичко вижда защото е навсякаде и е част от добрите хора които са се издигнали на неговите честоти!!!!!!!!
    Ще ви разкажа една интерестна история която прочетох в сайта на Петър Дънов, един божествен човек както и баба Ванга. На брега на една река, която течала в чентъра на многолюден град, живеело едно сакато момиче. То всеки ден гледало как хората прекосяват не много дълбоката река, до гърдите, в пек и в студ, носейки децата си на раменете си или багажи. Момичето често казвало на жителите, че трябва да съберат камъни и да построят мост. Хората не обръщали внимание на думите на момичето, докато един ден видяли, че то въпреки че е сакато е събрало с много усилия голяма камара от камани и решили, че трябва да го послушат. Постройли моста. По време на строежа се случила злополука и момичето ослепяло. На тържеството за откриване на моста се разразила буря паднала светкавица и убила момичето. Всички били много тъжни и се питали защо така се случило, момичето им помогнало и много ублекчило живота им. Питали се защо БОГ позволява това. Поставили въпроса на един много възрастен човек който бил признат мъдрец. Той им отговорил така: Това в този си живот родено като сакато момиче, е било /неговата душа нематериалното за което и баба Ванга и др като нея говорят и само просветените могат да я видят, за простосмъртните е невидима/ в предишния си живот много жесток войн, който е виновен за страданието и смърта на много хора. За това му е била предопределена от него самия карма да се роди в следващия си живот като сакато момиче, в по следващия си като сляп мъж а в третия като син на богаташ който да умре рано от нелечима болест. Понеже сакатото момиче направило добро дело като помогнало на хората живота им да е по добър, Бог направил така че да изчисти кармата си в този живот, за да може в следващия си да се роди като щастлив човек с чиста карма. Това е истината за живота и би трябвало да я знае всеки един от нас. Първото което да се разказва и учи и в училищата от всеки един човек на Земята независимо от националноста или религията,която изповядва.
    Поуката е за тези който вършат зло да не унищожават душата си, защото и това е възможно да минат на ниско вибрационно ниво нежива природа и никога повече да не бъдат родени като хора
    Тези който са добри ще преминат на по вишо Божественно ниво.
    Има много Факти за прераждания, когато деца описват подробности от предишни животи. Църквата ги отрича, но тя отричаше 15 век и думите на Коперник, че Земята е кръгла и се върти. Баба Ванга е права църквата не е бог и бог е един за всички. Както и за това, че за да се прочисти Света от многото прокажени души в момента има много природни катаклизми. Скоро ще дойде времето когато дори и мъртвите ще възкръстнат както се казва в светите писания за да живеят в рая на Земята, която Бог е създал а не ние хората, ние също сме негово творение.
    На тия които все още не вярват, че ИМА БОГ, ще разкажа една история от моя живот. Моят прадядо през 80 години /комунистическо време, когато църквата беше табу и не ни се позволяваше да честваме църковните празници/ казваше, че ще дойде време когато църковните празници ще се честват свободно и ще се предават по телевизията. Че един човек с белег на челото, на когото името започва с Г, ще сложи край на комунизма и че ССР ще се раздели на малки държави. Така ли е!!! БОГ Е РЕАЛЕН, БОГ СЪЩЕСТВУВА, БОГ Е ЛЮБОВ!!!!!!
    Правете добро!!!!!!! Правете Любов, а не война! Помнете че това което правите това ще ви се върне и може да изгубите душата си, защото Бог се е нагледал на войни, вражди. Бог иска отново на земята да цари Раят на равновесие и любов и в него ще живеят сам достойните човеци!!!!!!!!!!!!!
    Да са честити иващите Велигденски празници на всички добри хора!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *