Зловещото морско същество прилича на излязло от истински филм на ужасите, то е заловено от рибар с помощта на лък и стрели

Появи се зловещо водно чудовище. Морското създание е било заловено от рибар, като кадри от потресаващия му улов предизвикаха вълна на потрес в цяла Америка. Дъг Катлер от Ню Джърси е успял да залови това като излязло от филм на ужасите същество, съобщи новината БЛИЦ, като се позова на NY Daily News.

Появи се ужасяващо водно чудовище

Появи се ужасяващо водно чудовище

Както си ловял риба Дъг, той съзрял във водата огромна змиорка. Впечатлен от нея, Катлер използвал лъка и стрелите си и успял да залови странното морско същество. Когато го извадил от водата, Дъг едва не изпаднал в ужас. Змиорката се оказало нещо много страшно – окървавеното чудовище било с огромна уста и конусовидни остри зъби.

Снимките на улова на Дъг веднага обиколили социалните мрежи и интернет пространството. Те са събрали милиони гледания и коментари. Снимката, на която Катлер е със своя зловещ улов, е била качена в профила на негов приятел в социалните мрежи Reddit и Imgur. На кадъра ясно се вижда както лицето на мъжа, уловил морското чудовище, така и самото създание, обляно в кръв и с тяло, забучено със стрелата.

нумерология

Особено ефектна и плашеща е снимката, на която се виждат ясно зъбите на този воден звяр. Определено е страшно да попаднеш в тяхната схватка, коментират потребители под фотоса.

Калинка Петрова

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: