Енергийни вампири: 10 техники да ги разпознаем и да се предпазим от тях!

Съдържание: Ø Видове енергийни вампири и как да ги познаем. Ø Вампири в семейството. Ø Шеф – енергиен вампир. Ø Защита от енергиен вампиризъм. Ø Зодии и енергийни вампири.

Каролина вуду магия и енергиен вампиризъм

Каролина Чолакова, специалист по вуду и енергиен вампиризъм.

По темата за енергийните вампири разговаряме с ясновидката Каролина Чолакова. Тя ни разказва свои уникални наблюдения, които е извлякла от собствения си опит на врачка и екстрасенс. Всичко, за което става дума по-долу, е сериозно проверено във всекидневната ѝ практика! Можете да се свържете с нея на сайта ѝ mistichno.net. Също така по-долу ви даваме имейл и телефони за връзка, ако имате желание да говорите с нея или да ѝ пишете.

ВЪПРОС: Как можем да познаем един човек, че е енергиен вампир?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Те принципно малко се отличават от нормалните хора и не е лесно да бъдат открити. Основното нещо е вътрешното усещане, че този човек отсреща ти изсмуква жизнената енергия. Но има няколко израза или житейски пози, по които можете да ги заподозрете. Ще ги разгледам един по един.

1. ВИДОВЕ ВАМПИРИ И КАК ДА ГИ ПОЗНАЕМ.

Първият вид това са слънчевите вампири. Това са най-грубите енергийни вампири. От тях ви спасява само бягството, веднага и колкото се може по-далече!

ВЪПРОС: Звучи нелогично. Нали вампирите се ужасяват от слънцето и умират от него?!

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Не е нелогично, защото това са хора само наглед дружелюбни, а всъщност да доста жестоки и корави в сърцето. Това са тези, които идват и те тупат по рамото и крещят, че се познавате от някого. Те нарушават личното ти пространство. Когато някой стане подозрително дружелюбен без външна причина, можете да се боите от него. Вероятността да е вампир е много голяма.

ВЪПРОС: Обратното на тях сигурно са вампирите на Луната?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Да, това са хората, които постоянно се нуждаят от човешкото състрадание. Те обясняват на всички колко са нещастни, мърморят и не спират да се оплакват. Това са лунните вампири. Предизвиквайки ви да им съчувствате, те ви източват енергията и после се чудите защо сте зле. Не се поддавайте! В това число влизат и голяма част от просяците, за съжаление.

Давайки милостиня на такъв човек или помагайки му, ти слизаш на неговото ниво и взимаш част от ужасната му карма. Затова милостиня не се дава на всеки срещнат, а само на тези, които наистина се нуждаят, а не си личи от 100 километра, че са „професионални“ просяци, които след „работа“ отсядат в близкия скъп ресторант да вечерят обилно скъпи ястия с вашите пари и да си броят препечеленото през деня, което никак не е малко. На тях не давайте, давайте само на изпадналите просяци (ще ги познаете лесно!)

ВЪПРОС: Третите би трябвало да са земните, така ли?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Не, наричаме ги дървени вампири, това са дървените философи или в интернет ги знаем като тролове. Интернетският получава пари за работата си, но също така и ви източва силите. Неговата задача е да ви вкара в спор. Той на нищо не вярва и за всичко иска доказателства. Към тази група спадат и така наречените хейтъри. Те привидно мразят всичко и всички, но всъщност се нуждаят от енергията им. Успеят ли да ви предизвикат да говорите с тях, да ги упреквате за лошотията им, успели са да ви вкарат в гадната си примка.

2. ВАМПИРИ В СЕМЕЙСТВОТО.

енергийни вампири в семейството

Проявите на енергиен вампиризъм в семейството са често срещани и не са нещо обезпокоително, освен ако не се стигне до крайности.

ВЪПРОС: Какво можем да кажем за съществуването на енергийни вампири в семейството?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Малко или много, явлението „енергийни вампири в семейството“ може да се наблюдава във всяко семейство. По принцип не бива непременно да гледаме с много лошо око на него, защото семейството преди всичко е обмен на енергия. Това важи и за общуването като цяло.

Хората се събират да бъдат заедно един с друг, защото имат да си обменят някакви неща – енергия, опит, карма от отминали животи. По същата причина и се разделят – когато „валутната единица“, която са си обменяли, се е изчерпала. Също така може да се каже, че като съвсем малки всички деца са в известен смисъл малки енергийни вампирчета, защото те постоянно смучат от енергията на родителите си.

ВЪПРОС: Сериозно ли говорите? Деца-енергийни вампири?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Да, разбира се! Неслучайно когато една жена роди, на нея ѝ се казва, че тя е „раждала жена“. И това не е само поради мъките от раждането, а и защото е отгледала малко или повече своето дете, дала му е от своята младост и хубост.

А когато детето бъде дадено на бабата да го гледа, тогава на същата тази баба ѝ опадат зъбите и косата. Защото бабите вече нямат младост и сили като младите майки, които да дадат на внучетата си като енергия. Затова те им дават от последните си сили. И това е нормално.

ВЪПРОС: А в кои случаи трябва да се безпокоим, ако се натъкнем на вампири в семейството?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Обезпокоително е наличието на ревност. То ясно говори за силен енергиен вампиризъм. Разбира се, има и кармична ревност, когато двойката се е събрала, за да разчиства сметки от предишен живот. Те са се събрали, за да се ревнуват и да се карат. Има и чисто психологически предпоставки за възникване на ревността – ако енергийният вампир (мъж или жена, съпруг или съпруга) е бил нараняван в по-ранните си години.

Но едно нещо може да се констатира: Ревността със сигурност не е любов и наличието ѝ е твърде-твърде обезпокоително. Независимо дали тя има причина, дали е основателна или не, значи двойката трябва да се замисли, да разговаря и да види какви точно отношения има за изчистване, за да могат да продължат нататък.

3. ШЕФ – ЕНЕРГИЕН ВАМПИР.

шеф енергиен вампир

Много енергийни вампири стават шефове, за да могат да си вампирстват на воля.

ВЪПРОС: Как стоят нещата с енергийния вампиризъм на работата? Има ли шефове – енергийни вампири?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Разбира се и то не малко! Тези, които командват подчинените си със садистично задоволство, които обичат да казват: „Ти знаеш ли какво ще направиш сега!“ – много често са енергийни вампири. Те са станали шефове, за да избиват някакви комплекси, за да смучат енергия от хората, за да ги унижават.

ВЪПРОС: А как да сме сигурни че шефът ни е енергиен вампир?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Много просто! Ако бави парите, ако се прави на интересен с плащането. Ако умишлено ви кара да вършите някаква безсмислена работа, само за да може да ви стане гадно, тогава имате всички основания да го подозирате. Принципно шефът вампир няма нужда от вас като работник, а само като донор. Вие му давате енергията си, а не труда си.

ВЪПРОС: Как се познава един донор на енергиен вампир?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Симптомите са като при всички вампирски атаки: отпадналост, бледост, недостиг на енергия, липса на предприемчивост. Иска ви се да смените работата, но кой знае защо все не намирате време за това. Просто защото като се приберете вечер, нямате сили за нищо. Постепенно се развива болнавост и ако не напуснете срочно работа, ще се разболеете много тежко. От друга страна ако напуснете, ще се изненадате от внезапния прилив на енергия и от това, че рязко ще ви потръгнат нещата, а здравето ви ще се оправи.

4. ЗАЩИТА ОТ ЕНЕРГИЕН ВАМПИРИЗЪМ.

защита от енергийни вампири

За защита от енергийни вампири има много методи. Опитахме се да ги съберем на едно място. Пишете ни долу в коментарите, ако се сещате за други!

ВЪПРОС: Как да реагираме, когато ни доближи такъв човек?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Ако е в интернет е най-лесно: Блокирате го и не си помисляте повече за общуване с него. Извън интернет можете да „построите“ мислена стена между себе си и него. Внушете си, че тази стена е високо енергийна и е непробиваема.

Скръстете ръцете си отпред на гърдите и се изправете. Самите вие се превръщате в един кръст, който гони енергийните вампири и ви пази от тях. Те бягат от кръста. Отидете до прозореца и вдишвайте дълбоко въздушната и слънчевата енергия. Представете си как тя се събира около слънчевия ви сплит. С нея направете около себе си мислена енергийна обвивка, която да ви пази.

ВЪПРОС: А ако и това не помогне?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Ако и това не помогне, ако продължавате да се чувствате отпаднали, ако нещата ви след срещата с вампира тръгнат на зле, започнете да боледувате, нямате успех с хората и скандалите в семейството зачестят, тогава вие вероятно сте пострадали сериозно от енергийната вампирическа атака!

В такъв случай трябва да се обадите на някой специалист по разваляне на магиите, за диагностика и търсене на начин за изчистване на негативните енергии.

ВЪПРОС: Други начини за предпазване от тях?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Главното е да не се боите от тях. Именно страхът и поддаването на техните манипулации ги прави силни. Възприемайте ги като невъзпитани досадници, които нямат право да нарушават личното ви свещено пространство. Обществото познава енергийните вампири и още от древността е въвело етични норми, които те да спазват.

Единствено по-податливите могат без бой да станат жертва на тази манипулация. Затова трябва сериозно да се пазят тийнейджърите и тийнейджърките, които с готовност се хвърлят да помагат на всеки, изпадат в милозливи състояния или се впечатляват от милите екстроверти, които всъщност са енергийни вампири! Пазете си тийнейджърите!

ВЪПРОС: Какво точно да направим в този случай?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Казахме вече за енергийната стена и енергийната обвивка. Следващата стъпка е да смалите в съзнанието си размерите на човека, който ви атакува. Представете си го като гнусно и смешно, безпомощно джудже. Това ще го обезсили. Представете си, че в сравнение с него вие сте истински великан, който само да пожелае, може да го стъпче с токчето на лявата си обувка.

В крайна сметка това е човек, който нарушава нормите за ненавлизане в личното пространство и напълно си заслужава презрението и пренебрежението! Когато се сетите за него, отново си помислете колко незначителен и непотребен е той – някакъв кърлеж, който се опитва да ви изпие кръвта. Такива кърлежи се хващат внимателно с двата пръста и се изхвърлят в тоалетната. Това си представете и ще отбиете атаката!

ВЪПРОС: А не е ли невъзпитано от наша страна да се държим така с досадниците? Не влизаме ли без да искаме в тяхната роля?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Не, това е нормален отговор, препоръчван от цялото общество. Вие сте длъжни да се държите хладно с хората, които нарушават пространството ви. Това го изисква самата етика. Ако излъчвате студенина към натрапника, вероятността той да се отдръпне се увеличава. Знаете как се излъчва студенина. Затваряте се мислено в себе си и гледате лошо. Елементарно е.

Погнусата винаги извиква тази реакция. От друга страна хората, към които се отнасяте със студенина, бързо-бързо го усещат и отношенията ви с тях се обтягат и развалят. Не бива да поддържате дружески отношения с енергиен вампир, защото ще страдате със сигурност. Дръжте ги на дистанция! Не им се усмихвайте, не поддържайте разговора, бъдете темерути с тях! Иначе няма да се махнат, докато не ви уморят напълно!

ВЪПРОС: Как да използваме това, че сме християни?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Чудесен въпрос! При всеки повод търсете помощ от Исус Христос, по всеки въпрос се обръщайте към Него! Първо се помолете на Господ, а после се опитайте да си го представите като блестящ православен кръст или пък разпятието от Голгота, което е застанало между вас и вампира и ви защитава. Можете да си представите и горящ пентаграм между вас.

Всеки един християнски символ е добър и върши работа! Можете да си спомните любим цитат от Библията и да си го повтаряте. Но най-доброто оръжие срещу вампирите е молитвата към Исус Христос, студенината, която излъчвате към тях и стената, която построявате мислено между себе си и тях.

5. ЗОДИИ И ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ.

зодии енергийни вампири

От всички зодии Скорпионът е най-набеден за енергиен вампир. Но дали винаги е така? Пишете ни по-долу в коментарите за вашия опит с енергийните вампири!

ВЪПРОС: Кои зодии са склонни към енергиен вампиризъм?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Принципно зодия Скорпион е най-силно набедена в енергиен вампиризъм. В известна степен това се отнася и за останалите две водни зодии – Риби и Рак. Но не бива прибързано да лепим етикета „Енергиен вампир“ на всеки един представител на тези зодии.

Трябва да се разбере смисълът на тази работа. Към енергиен вампиризъм са склонни тези хора, които нямат достатъчно огън в наталната си карта. Какво означава това? Ами никой не е под влиянието само на една планета или на един зодиакален знак.

Или както казваше Ваклуш Толев, всеки е всички зодии. Трябва да се гледат всички планетни влияния към момента на раждането. Не само къде е слънцето (основният знак), но и асцендентът на човека и разпределението на другите му планети по домове, а също и по знаци. Ако искате да проучим някого, обадете ми се!

ВЪПРОС: В кои други случаи трябва да ви се обадим?

КАРОЛИНА ЧОЛАКОВА: Аз мога да ви бъда полезна за диагностициране на магия или друго негативно влияние, за отстраняването му, за създаване на защита. Може да ме търсите за ясновидство и прогнози, а също и за развързване на кармични възли, така че да ви потръгне в живота и любовта, ако нещата не вървят добре. Също така помагам и при освобождаване от различни зависимости. Не мога тук да изброя всичко.

Разгледайте сайта ми mistichno.net или директно ми се обадете да ми кажете за какво става дума. Можете да ми пишете на мейла: misti4no@abv.bg или да ми звъннете: 0898 999 010 и 0900 630 08 с код 10. Успех!

Енергийни вампири: 10 техники да ги разпознаем и да се предпазим от тях!
4.1 (82.86%) 7 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Енергийни вампири: 10 техники да ги разпознаем и да се предпазим от тях!

 1. Много достъпно описано. Това е истински тест за проверка дали човекът срещу вас е енергиен вампир и дали не сте станали жертва на енергиен вампиризъм. Евалата, како!

 2. Благодарим ви! Ще се радваме, ако и в бъдеще ни пишете и споделите с нас още по темата за енергийните вампири, защото далеч не сме я изчерпали! Помагайте!

 3. А те знаят ли че са енергийни вампири?

 4. Знаят, осъзнават го. Обичат да вдигат скандали, да доминират, да се правят на велики, да унижават, да обиждат, да реват като демони, а когато противникът им е по-силен, тогава сменят тактиката. Психологическите профили на вампирите и на други явления – като изродство (дегенератство), които са получили пълна свобода на действие и широко поле за изява и няма кой да ги спре, (тогава дегенератството се отъждествява с демонизма), тези профили се преплитат. Енергиен вампиризъм проявяват и клюкарите, интригантите, хроничните лъжци, вечно недоволните и вечните страдалци.

 5. Така погледнато, всеки от нас се явява енергиен вампир спрямо някой друг. доколкото разбирам, същината е в това, кой има по-силна енергия и като така, може да източи тази на по-слабия. А не обратното, както се твърди в статията. Специално за децата личи това противоречие. по-слабият НЕ МОЖЕ да източи енергията на по-силния! Това се доказва от факта, че старите хора се ЗАРЕЖДАТ ОТ ДЕЦАТА а не обратното.
  И ми се струва, че се смесват понятия. Енергиен вампиризъм и източване на чужда енергия мисля, че не е синоним.
  Вампиризмът е вид паразитиране за сметка на друг.
  Зареждане /разреждане с енергия е нормален и непрестанен процес. Всеки от нас приема и отдава непрекъснато енергия…

 6. По4ти няма хора,който да не се радват на живота.За едни той е справедлив за други не е.Енергийният вампиризъм е болестотворен!Хора който са обсебени от енергийни вампири са ; болнави,разсеяни,плахи! На хора обсебени от енергийни вампири им се 4етът мислите, подражава им се, изземват им се ме4ти и желания! Не им спори в живота! Обсебените хора от такива вампири (хора) са талантливи и можещи, но не защитени ! Аз ли4но съм го преживял това състояние- и още не мога да го преодолея! Оказва се 4е е труден процес на самосъхранение! Ако има такива хора с подобни симптоми нека да споделят какви мерки предприемат ! Да си помогнем взаимно и да се подкрепим! Обсебването е равносилно на СПИН! Нека се оби4аме без да се събли4аме! СВЕТАЛ ВЕЛИК ДЕН ! И Дал БОГ добро всекиму! Изклю4ая враговете си!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *