Пиша на всички от чудеса.net за една необикновенна жена, коментира читателка срещата си с Анастасия Христова

Преди време изпратих писмо пълно със сълзи и отчаяние за изневярата и изнасянето на мъжа ми от вкъщи. Остави ни сами и тръгна след жена, която гонеше единственно парите му.

Лична история за Анастасия

Лична история

Анастасия Христова, пиша от твоя дом, защото няма думи, с които просто да ти благодаря. Ти се учуди като ме видя тази сутрин пред вратата ти с огромен букет цветя, а аз казвам, че няма достатъчно цветя, с които да ти благодаря за това, което направи.

Анастасия Христова, мъжът ми се върна, точно както ми беше казала, върна се без пари, без кола, болен и заразен от магии, но се върна. Сега трябва да започнем всичко от начало, но вече сълзите ми не се леят и аз макар и без средства, ще започна с твоя помощ живота и щастието си от начало. Благодаря и на вас, които работите в чудеса.net, че ни предоставяте достъп до хора, които наистина могат да ни помогнат. Аз съм щастлива и искам целият свят да бъде щастлив като мен.

нумерология

Мила Ани, вече имам истинска приятелка в твое лице, която ми е повече от сестра. Благодаря ти че, върна щастието в живота ми.
Винаги ще ти бъда длъжница, целувам те много пъти, твоя мнoгoстрадална приятелка Миглена Чонова от град Русе, написа читателка на Chudesa.net за Анастасия Христова.

Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: