Vanga
Ванга е предсказала трагедията в Сирия

Ванга е предсказала трагедията в Сирия?

Непубликувани досега снимки на Ванга и спомени за нея, хвърлят светлина върху прозренията й за днешната трагедия в Сирия

Книгата „Ванга-пророчицата“ е събрала малко известни фотографии и спомени за българския феномен, на чиято пророческа сила са се уповавали много хора. Предсказанията на Ванга се сбъдват, убеждава ни и трагедията в Сирия, която продължава да отнема живота на невинни хора.

Ванга е предсказала трагедията в Сирия

Преди повече от 30 години Ванга изрича: „Леле, какво ще стане в Сирия! Горките хора там, камък върху камък няма да остане от тази страна, но няма да е скоро…“ – свидетелства нейна племенница.

За пророчествата на Ванга се говори по цял свят. Те се интерпретират различно, затова трябва да се научи нейната истинска история от хората, които са били близо до нея. Документално представеният живот на Ванга е дело на Жени Костадинова. В петата своя книга за пророчицата тя припомня нейните думи за България и бъдещето на човечеството. На света религиите бъдат заменени от най-старото учение, но дотогава има още много време. Запитана кога ще дойде това време, Ванга дава отговора: “Когато Сирия падне!”

Животът, който очаква хората на планетата в бъдеще няма да е лесен, разкриват пророческите думи на Ванга. Златото ще се обезцени, водата за пиене ще стане по-скъпа от него, но тук в България ще е оазис. Един ден балканските страни ще се обединят, припомня ни прозренията на пророчицата авторката. Това е нейната пета поред книга, посветена на феномена Ванга, разказва “24 часа”.

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Какво трябва да знаем за Никола Стоянчев, nikola-stoyanchev-01

Никола Стоянчев: Духовното лечение е пътят към познанието

Разказ за уменията и познанието на лечителя Никола Стоянчев Когато едно оздравяване няма научно обяснение, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *