Звездите ни го говорят: Уникално подреждане на планетите в Годината на Синия дървен кон

Звездите ни го говорят и ни показват уникално подреждане на планетите в Годината на Синия дървен кон

Астролозите са открили, че през 2014 г. четири от планетите ще се подредят по особен начин, който ще окаже влияние върху живота на Земята.

На небесната карта Уран, Марс, Плутон и Юпитер ще оформят един небесен квадрат.

horse

2014 г. – Годината на Синия дървен кон

Застанали по този начин, точно тези четири планети и съвкупността от техните четири различни вида енергии ще предизвикат редица противоречия.

Читателите, които поне малко са запознати с астрологията знаят, че Марс, Уран и Плутон са тежки планети, които ни поставят в трудни ситуации. Те предизвикват и по-негативни емоции като напрежение, агресия, изнервеност, нетърпимост. Дават предпоставки за криминални деяния, войни, бунтове, революции.

Плутон е най-малката планета и се намира на опашката от планети в Слънчевата система. Точно по тази причина, като най-скрита, планетата Плутон разкрива задкулисните игри и интриги, сенчеста икономика, мафия и други подземни проявления в едно общество.

Този квадрат от четири силни планети ще доведе до разкриване на нови престъпни групи, ще излязат на светло редица черни сделки, но в същото време подобни действия могат да причинят нова вълна от недоволство и агресия.

По време на този планетен квадрат, поведението на важни лидери ще бъде неясно и дори противоречиво, а това ще причини непредсказуема реакция от хората, които тези лидери управляват.

Не трябва да забравяме и още един важен астрологически аспект – ретроградно движение на Меркурий.

Планетата Меркурий е една от хубавите планети. Заедно с Нептун и Юпитер, тя предразполага към интелектуални занимания, изкуство, пътешествия.

Но през 2014 г. Меркурий ще се движи обратно на нормалната посока на движение (ретроград). Това означава, че през февруари, през юни и през октомври добрите възможности ще се обръщат в недобри.

Затова астролозите, включително и Алена съветват да не се предприемат нови начинания, защото няма да приключат добре. Да не се подписват нови договори. Да не се правят планови операции,защото ще възникнат непредвидени проблеми.

Да не се купува нова техника, защото ще даде дефект. Да не се залага на нови запознанства, защото няма да донесат очакваните емоции.

Ето и още интересни положения за 2014 г., които са открили от ПИК.

kon-one

Част 1

kon-two

Част 2

 

 

 

 

 

 

 

 

сподели бутон

Звездите ни го говорят: Уникално подреждане на планетите в Годината на Синия дървен кон
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *