Знаем какви извънземни идват при нас на Земята – класификация

След като се заговори много сериозно за присъствието на извънземни в нашия живот, учените започнаха да ги изследват

Подобно изследване не е толкова лесно, защото няма достатъчно реален и веществен материал, който да бъде обследван, анализиран и на база, на който да имаме реална научна обосновка.

извънземни

Добрите извънземни имат подобна визия

Въпреки това, в секретните архиви на ЦРУ, на руското разузнаване и на други служби се пазят документи, части от летящи чинии, трупове на извънземни.

Ясновидката Мариана Стефанова  раздели типовете извънземни на 4 групи:

1. Паякообразни извънземни – те не осъществяват контакт с хората, живеят в човешка изолация в подводни и в подземни пещери. Те са много развити в технологично отношение, но са безобидни за хората.  Правят своите изследвания на Земята, вършат си работата без да смущават околните.

2. Тази група извънземни нямат конкретно име, но учените ги наричат агресивни, понеже отвличат хора, изследват ги и после ги връщат обратно.

От стреса, който земляните изживявали в летателните апарати на тези извънземни, от манипулациите, на които били подлагани, тези хора ставала изключително агресивни, но много от тях слагали сами край на живота си.

Учените твърдят, че тази група извънземни подлежи на изследване и от хората. Но все още не е ясно дали земляните са успели да заловят живи извънземни или са се натъкнали само на техните трупове.

3. Сиви извънземни. Те отдавна се намират на Земята, но са съумели отлично да се адаптират към нашите климатични особености. Наричат ги сиви, понеже имат сива аура. Хранят се с енергия от растенията.

Те са с височина между 90 и 150 см. Цветът на външната им обвивка е сив (но дали е кожа?). Имат големи и черни живи очи, но нямат косми никъде по тялото си.

Те са изключително напреднали в техническо и интелектуално отношение. Осъществяват контакт по метода на телепатията с нас хората.

Това, за което се заговори в последните месеци – благодарение на знанията и опита на тези умни, но в същото време добронамерени извънземни, ние хората имаме технически напредък във всички сфери на живота.

Това е възможно, защото тези неуморни извънземни дистанционно и невидимо внушават на учените, на инженерите, на програмистите, на архитектите, със световните лидери и на хора с други професии различни наистина светли идеи.

Понеже до скоро ние не подозирахме за съществуването на извънземни и тяхната роля в живота, смятахме, че нашият ум ражда всичко. Да, ама не.

Тези извънземни не търсят от нас никаква отплата за идеите и за успехите на човечеството, защото това е тяхната мисия, възложена им от Господ. Можем да оприличим тяхната благородна същност с тази на ангелите.

Писахме за българина Слав Хрелев и неговите извънземни ТУК.

4. Съществуват извънземни, които са опасни, защото за разлика от сивите, които се захранват с енергия от растенията, тези съществуват благодарение на негативните човешки емоции – приличат на енергийни вампири.

Лошото е, че този тип извънземни могат да придобиват човешки вид и са успели да се реализират сред най-високите постове в държавните администрации и бизнес позиции.

Според Мариана Стефанова, именно тези извънземни предизвикват хаос на борсовите пазари, финансовите кризи, развитието на различни болести, защото при подобен стрес хората излъчват редица негативни емоции, а без да подозират те отглеждат лишите извънземни.

сподели бутон

Знаем какви извънземни идват при нас на Земята – класификация
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Знаем какви извънземни идват при нас на Земята – класификация

  1. Това,което се вижда на снимките са техните скафандри а иначе Те са доста високи,добронамерени и почитат СлънцетоТехният символ е АнгелСкафандрите им се разтварят като цвете и много плавно и бавно придобиват истинският си лик човешко високо тяло с божествена красота

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *