Скандалната водеща Венета Райкова споделя, че се е преродила в Кръстова гора.

Блондинката за първи път тази година посетила свещенното място на светлия християнски празник Кръстовден. Журналистката се постарала да спази всички традиции и запалила свещ заедно с всички останали хора, а после прекарала цялата нощ вън, зъзнейки от студ под звездите.

Имаме и по-сериозен материал по темата ТУК: Всичко за Кръстова гора – карта, хотели, нощувки, чудеса, снимки и комплекс.

„Нали знаете, че според поверието в нощта срещу Кръстовден небето се отваря и хората могат да почувстват Божиите послания? Не мога да опиша какво изживяване беше…

Хиляди хора, повечето от които болни, бяха дошли, вярвайки в последната надежда, че именно тук ще се изцерят“, са думите на Мис Горещо, която съветва всеки, който има възможност, да отиде и да преживее пречистването в нощта на 13-ти срещу 14-ти септември.

нумерология

„Толкова се радвам, че вече хората ме приемат добре. В началото на кариерата ми всички  виждаха една скандална водеща. Срещнах се с баби, които казаха, че ме обичат – толкова приятно ми стана.

В последните години в духовен план се промених много. Когато посетих Божи гроб в Израел преди пет години, се почувствах невероятно. От този ден насам съм друг човек“, споделя Венета.

Водещата, която вече избягва да търси сензация, твърди, че в предаването си иска да кани не само чалга певици и известни личности, но и хора, които са духовно извисени.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: