Ужасяващи прогнози за бъдещето на България!

София изсмуква България и скоро ще има огромни региони от страната, в които няма да има население

Печални и трагични са прогнозите на проф. Петър Иванов, социален психолог, който коментира информацията, дадена от Института по демографска политика. Тези данни гласят, че страната ни се обезлюдява с по 7 души на 1 час, а Северна България то се топи с доста по-бързи темпове от южните ни региони, съобщи „Стандарт”, цитиран от Петел.

Bulgaria

Лоша съдба очаква България!

Проф. Иванов коментира, че България се обезлюдява със 7 души на час, като петима от тях умират, а всеки двама емигрират от страната ни. Смъртността в различните краища на държавата ни е различна – от 11 промила в София до 38 промила във Видинска област. Това е наистина печална тенденция.

Населението в трудоспособна възраст бяга от по-западналите градове да търси своето препитание в столицата или пък в по-големите БГ населени места. Затова и там средната смъртност е по-ниска в сравнение с бедните региони, където са останали само по-възрастни или онези, които са болни хора.

В София, а и в големите градове безработицата е по-малка, тъй като се развиват европейски проекти, които увеличават наемането на работна сила. От тези проекти хората могат да си докарат и по-добри възнаграждения, а следователно и средния доход на отделните домакинства в София или големите градове е значително по-висок от този в другите региони.

България върви към тотална демографска катастрофа. Столицата София и по-големите градове буквално изсмукват населението от по-малките и те са обречени на тотална гибел.

В малките селища вече няма болници, аптеки, магазини. Хората са принудени да пътуват не само до работа, но дори и да си купят най-необходимото до съседни градове. На много места няма ток, дори и вода. Има БГ населени места,  които битуват в епохата на 19-и век, а не 21-ви, категоричен е проф. Иванов. Там остават само старците, които са последните жители, и след тяхната смърт, тези селища обезлюдяват.

Черно е настоящето ни, но още по-печално ще е бъдещето ни, твърди проф. Иванов, тъй като БГ етнос вече не може да бъде възстановен. Държавата ни е погинала и е въпрос на години България да изчезне дори  от картата на света.

сподели бутон

Ужасяващи прогнози за бъдещето на България!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Ужасяващи прогнози за бъдещето на България!

  1. Napulno sym syglasen s tova.Tezi dni tochno tova komentirvah s priqtelite mi…

  2. gluposti,,,bulgaria vinagi e imala cvoeto mñsto na kartata,,,i vinagi che ci e na mñstoto,,,v zñl cvñt malkite celicha obezludñvat–a bulgarinat kakto emigrira ,, taka i che ce zavrache,,,ozenil veche kakvo e imal v bulgaria i ot kakvo e izbñgal–ctiga c tezi psijarski prognozi–jorata ce nuzdañt ot cpokoistvie a ne ot ctres,,,,a tezi kadeto prognozirat ci vzimat jonorarite bez da ce plachat che nñma da imat vreme da ci izjarchat parite…..

  3. Най-бързо намаляващата в света, най-болна и умираща е българската нация. Мизерия и разруха цари в цялата държава. Бедните хора в България съставляват 80% от населението. Държавата е на последно място в Европа по доходи. България продължава главоломно да намалява с изключително високи темпове, характерни само по време на войни, катастрофални природни бедствия, епидемии, или геноцид.

  4. Асене тя България си намалява от как е демокрацията 😉 Мизерия има защото хората си я правят така ама никой не му обръща внимание !!! Сега някой ще каже, че циганите са виновни 🙂 да ама и ние сме виновни !!! Как циганите в Мюнхен не си хвърлят боклуците през прозорците ??? Как нашенците не си хвърлят фасовете от терасите на блоковете ??? Темата е дълга и не виждам смисъл да я разискваме. Факт е че много голяма част от хората бягат или в големите градове или в чужбина, обаче тези неща казани от професора и аз мога да ти ги кажа 😉 Не се стряскайте на всичко написано … има и по-страшни неща от безпаричието, което безпаричие ми е малко странно, защото като се прибера в България всички мои познати и приятели плачат – " НЯНАМЕ ПАРИ, НЯМА КАКВО ДА ПРАВИМ, ГОЛЯМА СКУКА Е " , а всеки ден са по кафетата и смучат по 2 кутий с цигари, петък и събота задължително механичка и после дискотека … хахахах. Мерси за бедния им живот !!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *