Трима известни гадатели вещаят Трета световна война

Засега избухването на Трета световна война остава единствено хипотеза, която обаче смущава мнозина

Някои от най-известните гадатели в света също имат предсказания, свързани с нея.

Ванга

Според българската пророчица началото на унищожителната Трета световна война ще бъде дадено в Сирия, а мирът ще настъпи впоследствие с падането на арабската държава. Ванга твърди, че милиони хора ще загинат, а след това светът вече няма да бъде същият.

Трета световна война

Засега избухването на Трета световна война остава единствено хипотеза, която обаче смущава мнозина

Едгар Кейси

Този известен лечител и медиум също има предсказания, свързани с една предстояща Трета световна война. Кейси посочва Либия, Сирия, Египет и Турция, заявявайки, че именно в този регион ще бъде поставено началото на самия военен конфликт. Той заявява също така, че след края на войната археолозите ще направят няколко наистина революционни открития, за които към момента светът дори и не подозира.

Нострадамус

Знаменитият френски предсказател заявява, че бъдещата Трета световна война ще започне от Иран. Конфликтът няма да започне изведнъж, а ще се генерира след значително натрупване на напрежение преди това. Според Нострадамус Иран ще използва във войната оръжия за масово поразяване, което ще доведе до унищожението на цели държави.

Може единствено да се надяваме, че предреченото от всички тези гадатели в крайна сметка няма да се сбъдне и светът ще се размине с този невъобразим кошмар.

Трима известни гадатели вещаят Трета световна война
1 (20%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Трима известни гадатели вещаят Трета световна война

  1. помните ли за 21 12 2012г.почти всички првдсказали края на света.това е поредната измишльотина на драскачите по сайтовете

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *