Съществуват хора, които притежават мистериозни способности, които могат да бъдат причислявани като необичайна дарба или загадъчен феномен

Съществуват хора, които притежават мистериозни способности, които могат да бъдат причислявани като необичайна дарба или загадъчен феномен. Всеки разкрива различни странности, но има хора, които могат да влияят на уличното осветление и то да се гаси при приближаването им и отново да се светне при отминаването им, пише nepoznato.energetika-bg.com.

феномен

Свръхестествена дарба или мистериозен феномен

Този странен феномен е бил отразен в разказите на 53-годишна жена, която споделила пред Хилъри Еванс, изследовател на тези свръхестествени дарби. Жената споделила, че дълго време тя самата дори не отразила, че изгасването на уличното осветление, в миговете, когато преминава покрай стълбовете, се дължи на нея. Доста време си е мислила, че просто става въпрос за поредната повреда. В началото жената дори не споделя с никого какво е видяла.

Една вечер, докато била в колежа, американката се прибирала от лекциите си, заедно с още един младеж. И тъй като било вечер, уличното осветление работило. Каква била изненадата на момчето, когато установило, че докато минат само по една от улиците четири лампи изгаснали, а после мистериозно се светнали отново.

нумерология

Изследователката на тази свръхестествена дарба или мистериозен феномен Хилъри Еванс разказва, че малко са хората, които притежават подобна власт да влияят на уличното осветление, не могат да контролират това свое въздействие, без значение дали вярват или не вярват в своите способности.

Друга гледна точка по този въпрос е на Бил Бийти, електроинженер. Той споделя, че хората, които могат да повлияват по подобен начин на уличните лампи, вероятно са „подвижни генератори”, тоест тяхното тяло може да произведе огромно количество статично електричество, а това от своя страна пали или гаси уличното осветление. Бийти допълва, че има хора, които могат да произведат електричество само от вдишването и приема на електрони от въздуха.

Остава все пак отворен въпроса защо тези хора, които могат с лекота да използват своята свръхестествена дарба или са признати като феномен, за да светват и угасят уличното осветление, не прилагат способностите си в ежедневието си.

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: