Свиня отхапа достойнството на собственика си

Млад мъж рискува своето мъжко достойнство, след като преживя интимни забавления в компанията на едно… прасе, пише за шокиращия инцидент сайтът dnesplus.bg

Главен герой в тази толкова злополучна история е някой си Антъни Дауни Смит, за когото медиите единствено съобщават, че е от Северна Европа, без обаче да уточняват страната, в която живее.

Става ясно, че Антъни в продължение на две години не успява да си намери интимна половинка, която да разнообразява скучното му фермерско ежедневие. Поради тази причина той насочва своя интерес в една твърде необичайна посока – към домашната свиня Гобси, живееща заедно с други свои грухтящи събратя в семейната ферма.

svinq-dostoinstvo

Свинята нахапва жестоко мъжкото достойнство на Антъни

Един ден обаче ласките на Антъни вероятно идват в повече на свинята, която в изблик на крайно възмущение нахапва брутално мъжкото му достойнство, причинявайки му сериозни наранявания.

Малко по-късно младият фермер е приет по спешност в най-близката болница, където лекарите започват борба, за да спасят жестоко нахапания му орган, предупреждавайки го обаче, че съществува опасност и да не успеят.

Потъналата в срам майка на Антъни заявява пред медиите, че синът ѝ от дълго време няма приятелка. Тя обаче така и не разбира за извратените му занимания, докато не се случва трагичният инцидент.

Свиня отхапа достойнството на собственика си
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *