Тази сензационна новина бе споделена от световните медии, след като стана ясно, че са разсекретени данни за свален НЛО с трима извънземни на борда

Една сензационна новина бе споделена в последните дни от световните медии, в която става ясно как в бившия СССР е било свалено НЛО с трима извънземни на борда.

Тази информация е била разкрита в сп. „Бюлетин на Руската академия на науките”, в статия с автори Борис Соколов и Юлия Платова – членове на секретния проект Сетка, цитирани от snaiper-bg.net.

Двата автори споделят, че в бившия СССР се е отделяло изключително голямо внимание на случаите, при които са изследвани различните неидентифицирани космически обекти.

Но до този момент данни за тези случаи са били строго засекретени. В тях има разкази на очевидци, свидетели на мистериозни случки с извънземни или НЛО. Сред тях са и пилоти на военни самолети, които са разказали какво са преживели при катастрофи на самолети, станали в резултат на срещи с НЛО.

Доста е любопитна историята, станала на 3 ноември 1983 г. В близост до Кохтла-Ярве в Естония, на крайбрежието на Балтийско море, случайно хора попаднали на мистериозна находка.

Тя била със сив матов цвят и дължина около 15 метра. Формата му наподобявала на делфин, с криле и раздвоена опашка. В началото се смятало, че този загадъчен обект бил част от самолет, изпратен от вражески сили или пък подводница.

След като необичайната находка била оповестена на местните власти, на мястото, където е била открита, са били изпратени експерти и специалисти от Ленинград. Те с категоричност установили, че това е космически кораб или НЛО, той веднага бил натоварен в специален контейнер и е транспортиран във военната база, разположена в Северодвинск, съхраняван под изключително сериозни мерки за сигурност. Хангарът бил охраняван лично от КГБ и дори някои от учените, дошли по-късно да направят своите анализи и изследвания, не били допуснати до тайнствения обект.

нумерология

Две години по-късно, на 11 юли 1985 г., руски МИГ 25 успява с ракета Р-40РД да свали НЛО. Отломките от космическия кораб били открити случайно от местни жители. Малко по-късно на мястото, където са се появили загадъчните отломки дошъл екип от КГБ, които разпитали очевидците, обрали наличните парчета и си тръгнали.

извънземни

Сваленото НЛО с трима извънземни на борда

Сред отломките експертите открили трима извънземни представители, от които едното все още проявявало признаци на живот.

Двете от съществата били сравнително ниски на ръст, с по четири пръста на крайниците си, третият бил висок над два метра и имал пет пръста по краката и ръцете си.

Тези необичайни посетители на Земята били транспортирани до Москва, където в Института по биологични и медицински проблеми се заели с проучванията.

извънземни

Свалиха НЛО с трима извънземни на борда

Дори и до днес телата на тази извънземни се съхраняват в специални криокамери в Института.

Любопитен е факта, че двамата селяни, които първи попаднали на необичайната находка и странните извънземни, много скоро след случилото се починали от лъчева болест.

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: