Странно същество беше намерено в Южна Африка (ВИДЕО)

Странно същество, много приличащо на извънземно, беше намерено в Южна Африка и предизвика невиждано оживление сред местните жители, съобщава за необичайната находка Algoa FM

Огромната суматоха във виртуалната мрежа се създава, след като няколко снимки на загадъчното същество са качени от рейнджъра Левелин Диксън в интернет. Когато обаче тленните останки на създанието попадат в опитните ръце на ветеринарен лекар, става ясно, че това не никакво извънземно или някакъв друг мистериозен организъм.

Оказва се, че съществото е бебе на бабун

Оказва се, че съществото е бебе на бабун

„Всеки човек с малко повече познания по зоология може много лесно да установи, че това е просто бебе на бабун”, заявява ветеринарката Магдалена Браум, която е доктор в клиниката „Крегс”. Браум добавя още, че бебето бабун няма почти никаква визуална прилика с представителите на своя вид, защото най-вероятно много дълго време е влачено от своята майка, която е отказала да приеме смъртта му.

„Това не е първият случай, при който маймуна отказва да изостави мъртвото си малко и в продължение на няколко седмици да го влачи неотлъчно със себе си”, обяснява д-р Браум.

Става ясно, че съществото първоначално е открито от 17-годишния син на рейнджъра Левелин Диксън, който се натъква на него в близост до градчето Плетенбърг Бей, ЮАР.

Константин Серафимов

Странно същество беше намерено в Южна Африка (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Странно същество беше намерено в Южна Африка (ВИДЕО)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *