Стоянка Митева е ясновидката на Христо Ковачки

Стоянка Митева не обича да я снимат

Стоянка Митева е гадателка по професия, ако изобщо има подобна работа. По-скоро тя е призвание за малцина и дадена от Бога. Поради и това тя отказва да става популярна и да се снима за показ.

Все пак от в.”Уикенд” успели да я интервюират и да я накарат да разкаже за себе си, тъй като, колкото и да не искаше да става известна й се наложи да стане такава, след като бе арестувана в офиса на бизнесмена Христо Ковачки, преди 2 години. По време на операцията, извършена от ченгетата, Стоянка била сгащена в имението на олигарха от двама униформени, които трудно повярвали на обясненията й, че просто така се навъртала там. Оттогава тръгна мълвата, че Ковачки се съветвал с нея, а Стоянка пристигнала в офиса му за да го алармира за акци­ята.

Стоянка Митева не само гадаела, но и помогнала на ченгетата при издирването на изчезнали хора. Тя посочва къде се крият издирвани престъпници и до сега не е сбъркала, когато е предричала каква е съдбата на отвлечените хора, къде е тяхното местонахождение или дали изобщо са живи. Факт за дарованията й е, че на два пъти Стоянка отказвала на екипа на „Ясновидци“ да вземе участие в шоуто.

Стоянка Митева е ясновидката на Христо Ковачки
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

9 коментара по “Стоянка Митева е ясновидката на Христо Ковачки

 1. Който си го може,си го може!Дали ще се отнася за врачка,лечителка или журналист,все тази.А,Стоянка Митева,си го ,може,казвам ви го от личен опит,колкото и да съм бил скептичен към ясновидството, като цяло.Едно,че ми разказа за минали събития,които няма откъде да знае,а освен това ме напъти в каква посока да гледам,за да разреша и здравословни проблеми.А,най/важното е,че ме накара да повярвам в самия себе си и в своите възможности.Да не говорим,че дори пари не ми поиска,оставих и толкова,колкото имах възможност,за отделеното време и помощта.Благодарен съм на тази жена!!!

 2. Стоянка Митева е изключителен човек. Живее скромно, но никой, нуждаещ се от помощта й, не връща. Тя Е ясновидка. Убеждавам се лично в това нееднократно. Тя е помагала на мен и семейството ми в много тежки за нас моменти, без значение, че по същото време и нейното сърце е било свито от мъка и притеснение, че скъп за нея човек не се знае дали ще се пребори с тежка болест и ще продължи да живее. Тя разказва минали истории с подробности и детайли, все едно е била пряк участник в тях. Разкри ми тайни, които бяха важни, за да продължа напред и в, чиято истинност се убедих в последствие. Да, познава и бъдещето, но не това е най-важното, поне не и за мен – по-важното е,че тя ти казва кога и от какво да се пазиш. Много правилно диагностицира болестни състояния, за които мнозина лекари са безсилни. В конкретният случай тя съвсем точно установи проблема на голямата ми дъщеря, с която бяхме 10 дни в детската клиника в Пловдив на бул. „В. Априлов“ и „специалистките“ там, не само,че не можаха да поставят диагноза,но и заради непрефосионалнот си и нехайно отношени я докараха до ужасна дисбактериоза, която лекувахме 6 месеца. За дете на 1 г и 6 м това е почти като опит за умишлено убийство. Стоянка Митева не само, че определи точно проблема,но и ми даде много точни съвети за нейното по-бързо излекуване. Пари не иска – ако имаш възможност и колкто ти прецениш – това е цената на нейната помощ. Благодаря ти от сърце, че те има и че те познавам. Да си жива и здрава още дълго, за да можеш да помагаш и на други в нужда. Дано Бог бди над теб и любимите ти хора !

 3. Стоянка е безпогрешна във всичко, което ще Ви каже. Аз лично от опит казвам това.
  Тази жена е уникална, не мога да ви опиша как изля целия ми живот на поднос, как ми каза какво ще се случи още същия ден по интересуващ ме въпрос и как като скенер мина по тялото и душата ми и каза всичко , което е истина и само истина.
  Няма кака един непознат човек, който никога не те е чувал и виждал да ти каже такива истини, не смейте да казвате каквото и да е против тази жена, а първо се убедете. Освен това тя не Ви казва, че струва пари, при нея няма такова нещо като цена. Има хора , които оставят по 2 , 3 лв , което дори според мен е подигравка.
  Първо проверявайте хора, после говорете, защото ако Вие сте попадали на шарлатани , то тази жена е наистина Дар от БОГА.
  Вие нямате на представа как тази жена подреди живота ми , без вреда на никому и как ми показа верния път , когато имах толкова голяма нужда от това.
  Господ да прости на хулещите , а на вярващите в тази наистина ценна душа да освети пътя , за да могат да стигнат до нея и да се убедят сами!

 4. Благодарности на Стоянка Митева.
  От дълги години се срещам с нея, имам ли проблем съм там, защото никога не ме е подвела, независимо дали става въпрос за здраве или работа. За мен тя е личният ми психотерапевт.
  С уважение: К.Тенева

 5. Благодарност, Стоянка Митева, знам ти не си от този свят но си във този святсъс твоята дарба във трудни мои периоди от живота си ми помагала а природата ме наказала във трудни мои дни си ми помагала . Казвам се Катя . Искам да изразя тук не само своето уважение а да изразя и своята обич към теб. Обичам те лельо Стоянке, знам , че нищо случайно няма на този свят, от сърце ти желая да си ми жива и здрава. Обичам те . С уважение Катя Христова Петкова

 6. Маргарита.26.11.2015. Благодарност за Стоянка Митева.Това е една феноменална жена която много точно и ясно казва за живота и проблемите които имаш.Казвам го от личен опит.Пожелавам и да баде жива и здрава и все така да помага на нуждаещите се от нея.

 7. Здравейте,ако някой има актуални координати на Стоянка Митова,много моля да го сподели.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *