Светът е в ШОК от това, което ще се случи

Катастрофа на Земята се задава в бъдещето

Ужасно нещо установиха учени. Според тях, на Земята ще настане истинска катастрофа от климатично естество. Това ще се случи след около 1200 години. Тогава полюсите ще се обърнат и това ще предизвика фатални последици за човечеството. Факт е, че от началото на новата ера магнитното поле на нашата планета отслабва непрестанно. То е намаляло с 40% за последните 400 години. Ако продължава в това темпо, около 3200 година ще се осъществи смяна на полюсите. Тогава слънчева радиация в огромни количества ще достигне до горните слоеве на Земята и това ще предизвика глобална промяна на климата.

Полюсите ще се сменят след 1200 години

Полюсите ще се сменят след 1200 години

Всичко това би станало възможно, тъй като специалистите твърдят, че геомагнитното поле ще изчезне и така ще навлезе радиацията. Има и учени обаче, според които то няма как да изчезне, ако Земята продължава да се върти. Единственият начин това да стане е планетата да спре да се върти.

Последната смяна на полюсите е отпреди 780 хиляди години. Преди това обаче също е имало подобен феномен. Дори се счита, че изчезването на динозаврите също е следствие от това. Не е ясно дали след 1200 години Апокалипсисът ще дойде точно по този начин, но е факт, че ще има жестоки последици за целия свят.


Светът е в ШОК от това, което ще се случи
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

15 коментара по “Светът е в ШОК от това, което ще се случи

  1. Пълна простотия. До сега толкова пъти са се сменяли полюсите и не са биле дори причината за измиране на динозаврите. Така, че МОЛЯ СПРЕТЕ С ЛЪЖИТЕ И ГРОЗНИТЕ ЗАГЛАВИЯ

  2. Ама Вие вярно сте без грам мозък. Айде сега да не си играя да пиша да ви оборвам простотиите просто преди да пускате такива безмислици цък в google, като малоумниците и ще ви помогне. Само ще кажа, че смяната на полюсите се случва на 600хил години и е нещо нормално за планетата, така че не след 1200 години а вече закъснява.

  3. Най – вече Българите са в шок от глупостта на такива драскачи като вас, които пишете само ГЛУПОСТИ.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *