Русалка се появи в бразилска река

Мистериозно същество, подобно на русалка, се появи изненадващо в бразилска река и беше заснето с камера

Историята се разиграва в късния следобед, когато в неизвестна река в Бразилия се появява въпросното неидентифицирано същество, подобно на русалка, което случаен очевидец успява да заснеме с камера. Впоследствие клипът е качен и във виртуалната мрежа, предизвиквайки интереса на хиляди хора по света.

Малко по-късно стотици местни хора се събират край речния бряг, надявайки се да зърнат  със собствените си очи необикновеното създание, излязло сякаш от легендите и приказките.

русалка река

Мистериозно същество, подобно на русалка, се появи изненадващо в бразилска река и беше заснето с камера

Твърди се, че това е истинска русалка, съчетаваща в себе си чертите на човек и риба.

Това е само един от многото зачестили напоследък случаи на среща с мистериозни същества в различни части на света. Последният подобен беше регистриран в Гърция, където край остров Санторини рибари изненадващо срещнаха загадъчно морско създание, оприличено от тях на русалка. Съществото плува в продължение на няколко минути край онемелите мъже, демонстрирайки впечатляващи умения във водата, каквито известните обитатели на Егейско море със сигурност не притежават. Рибарите забелязват по тялото на създанието образувания, подобни на човешки крака, а така също и нещо, което прилича на коса.

Науката все още отказва да признае съществуването на подобни водни обитатели, макар че едва 5% от водите на Световния океан са проучени до този момент.

Русалка се появи в бразилска река
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *