Един велик музикант и певец се срещна с призрак

Стинг вижда призраци. Музикалната звезда Стинг доста пъти е виждал призраци, това споделя самият той в свое радио интервю преди известно време.

Певецът никога не е вярвал в подобни неща, докато те не го връхлитат лично. Той усещал някакви летящи обекти да прелитат около него и да издават някакви звуци, които обаче не били думи. Това означава, че Стинг има паранормални способности. Обикновеният човек няма как да види или усети призрак.

Обикновено душите на мъртъвците подсказват за себе си с някакъв полъх на вятъра или в някои случаи с поклащане на предмети.

Това е според разбиранията на търсещите сензации и любители на истории за призраци, но всъщност според много учени хора и според писаното в Библията, на понятието за призраци отговаря явяването на падналите ангели, за които пише в Словото.

Също така те се явяват в образа на умрелите и ги имитират, дори и да не е явно явяване като по време на спиритически сеанси, но по този начин подмамват хората да вярват в безсмъртието на човешката душа, което е езическо, а не библейско учение. По този начин измамените стават жертва на Сатана и умовете им са в негов плен. Така той се опитва да ги подмами и да ги вкара в грях, тъй като светът на демоните е негова територия на владеене и един ден те ще горят в пъкъла заедно с измамника, дори и да са християни.

Специалистите в тази област обаче са категорични, че призраците не могат да вдигат физически обекти, а само леко да ги побутнат. Това обаче не е безопасно, защото на ръба на скала примерно някой призрак може да те бутне и ти да се споминеш.

Стинг е имал среща с призрак

Стинг е имал среща с призрак

Друга популярна личност – Никълъс Кейдж, също твърди, че е виждал призраци. Той дори изкупува имоти, които се счита, че са обитавани от духове. Може би и актьорът има някакви дарби, но това не е сигурно.

Да се срещнеш с призрак със сигурност е голяма емоция. Дали обаче тя е положителна, е под съмнение. Все пак се смята, че подобни духове, които са останали сред живите, вместо да преминат в Отвъдното, няма как да ни навредят.


Един велик музикант и певец се срещна с призрак
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Един велик музикант и певец се срещна с призрак

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *