Последните желания на Пеци Гюзелев  са изключително хуманни!

От 6 години Пеци Гюзелев водеше упорита борба с коварния тумор в мозъка. След като прие страшната диагноза и начена лечение, след като близките на Пеци Гюзелев се пренастроиха  към новия начин на живот, българският рокаджия започна да мисли как да работи още по-усърдно и по-упорито.

Пеци Гюзелев

Пеци Гюзелев до последно твореше и искаше да помага на нуждаещите се

Именно чрез своите песни Петър Гюзелев прозря, че може да даде на всички хора безкрайна доза любов, позитивизъм, оптимизъм и желание да се живее, въпреки всички несгоди, които животът ни поднася.

Една от най-главните цели в живота на Пеци Гюзелев била как да помага на други, които страдат от рак.

И явно е успял, защото през тези 6 години Пеци Гюзелев получи редица кризи, но всеки път успяваше да се изправи на крака, припомниха от БЛИЦ.

Мечтата на Пеци Гюзелев беше да основе фондация, в която да се набират средства, с които болните да могат да се лекуват без проблеми. Той беше поставил две условия. Ако успее да оздравее, набраните за него средства от различни концерти да бъдат раздадени на нуждаещите се. Ако не успее да оздравее и ни напусне, тези средства отново да отидат за болните.

нумерология

Подобно беше желанието на талантливата журналистка Валя Крушкина. Нейната последна воля беше, всички набрани средства за лечение да бъдат дадени на три деца, за да оздравеят.

Когато един човек се разболее от рак, животът му е поставен на карта. Някои от болните наистина оздравяват, но други се закрепват за известно време, а след това си отиват. По този повод Пеци Гюзелев казваше, че не  се страхува от смъртта.

Петър Гюзелев, въпреки страшната болест, твърдеше в последното си интервю за в. „Доктор“, че е изключително щастлив, защото има чудесно семейство и  прекрасна съпруга, които неотлъчно са до талантливия музикант.

Той би искал те да знаят колко много ги обича,  колко им е благодарен за всички грижи и за цялото внимание!

Пеци Гюзелев отправи своето послание, да загърбваме лошото и да фокусираме нашето внимание върху доброто!

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ГОЛЕМИЯ ТАЛАНТ И СИЛЕН ДУХ НА  ПЕЦИ ГЮЗЕЛЕВ!

 

 

Калинка Петрова

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: