Женски типажи според източния хороскоп

Във всяка жена са заложени две личности, два образа. Единият е външен и определя онова, което тя показва, вторият отговаря на постъпките й.

Познаването на тази раздвоеност, на двете половини от женската личност е ключът към разбирането на душевността на конкретната дама, залог за хармонични отношения с нея. В брака и любовта жената е по-всеотдайна от мъжа, семейството е нейното призвание, полето на дейността й, сферата, в която разгръща възможностите си. Заради принадлежността към дадена зодия от източния хороскоп, в дамата преобладават дадени качества.

Романтички – родени в годините на Коня, Тигъра, Кучето

Начинът им на живот, идеалите, стилът, поведението – всичко е подчинено на техните чувства. Притежават логично мислене, само че не го използват често. Ако обаче решат, става пресметливи и праволинейни. Впечатляват околните с излъчването си. Между думите и постъпките им няма връзка. Говорят едно, а правят друго. Малцина се досещат, че изпитват вътрешна неувереност, че не им стига воля, че не са в състояние да реализират големите си амбиции.

Често се намират на ръба на нервен срив. Винаги се стремят да побеждават, но постоянно изпитват съмнения за правилността на действията си. Не се задоволяват да ги възприемат като красиви, желаят да бъдат ценени и заради интелекта си. Умело ръководят, трудоспособността им е забележителна.

В избора на интимните си партньори са взискателни, имат разностранни изисквания. Затова и често се разочароват и дълбоко страдат. Имат навика да украсяват образа на мъжа според своите желания и изпадат в депресия, когато се сблъскат с реалността.

Властни – родени в годините на Петела, Змията, Бика

Те са много активни, амбициозни, праволинейни. Имат завидна воля. Разумът им управлява техните действия.

Консервативни са и трудно възприемат новото. Те са много активни, амбициозни, праволинейни. Имат завидна воля. Разумът им управлява техните действия. Консервативни са и трудно възприемат новото. Езикът и е остър. Сред тези дами има изявени политици – Индира Ганди, Маргарет Тачър, Мария Стюарт. Интересно съчетание при тези жени е наличието на необуздана любовна страст и трезв ум.

Слабостта им е в интимните взаимоотношения, там търпят най-много разочарования. Причината е, че имат големи изисквания към мъжете. Освен това искат да създадат стабилно семейство, да се реализират като майки и да постигнат напредък в кариерата – тези цели трудно се постигат едновременно.

Чаровници – родени в годините на Мишката, Маймуната, Дракона

Представителките на тази тройка източни зодии са олицетворение на женска красота, на изящество, изтънченост и незащитеност. Сравнявани са с феи. Но красотата им е студена, лишена от страст. Ако създадат семейство, се стремят в него да царува хармония и спокойствие. Подреждат дома си с много вкус. Но с нежелание се отдават на домакинската работа, която смятат за скучна и досадна.

Дамите от този типаж са създадени да бъдат героини на поетични творби, а не участнички в битови конфликти. Необходимо им е материално благополучие. Силно се интересуват от своите желания и всичко, което е свързано със спокойствието им.

Способни са на непредсказуеми гневни изблици. Продължителното сблъскване с житейски неуредици им причинява психически травми. Щом срещнат преграда пред желанието си, се стремят да го преодолеят като предизвикат умиление с разплаканите си очи. Не се вълнуват от нещо, което е извън сферата на личните им интереси.

Независими – родени в годините на Свинята, Котката, Козата

Загадъчни, външно спокойни, но зад невъзмутимостта им се крие страст. Гледат трезво на живота. Същевременно отдават голямо значение на своята интуиция, вслушват се в съветите на сънищата си, вярват на знамения.

Стремят се самостоятелно да управляват живота си, да запазят свободата си, без да се съобразяват с никого. Трудно се влюбват. В интимните си връзки искат да са доминиращи, да ръководят отношенията. Не търпят ограничаване на правата си, намеса в личното им пространство. Затова ней-често са самотни – любовта изисква жертви и компромиси, а тези дами не са склонни да ги правят. Могат да се жертват, само ако самите те го поискат, тогава са готови да извършат дори престъпление.

С каквото и да се заемат, постигат блестящи резултати. Постоянно увеличават знанията си, самообразоват се. Не се задоволяват с малки успехи – ако се изкачат на по-горно стъпа ло, веднага замислят как да продължат напред.

Женски типажи според източния хороскоп
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *