Модата през последните няколко години беше натикала в ъгъла скъпите бижута от скъпоценни камъни. Но през тази година модата се промени и камъните, които се носят за здраве и благополучие, отново са на мода.

За да си взаимодейства камъкът с човека, да стане негов приятел, защитник и лекар, трябва да се подбере правилно.

През април се купуват: оникс, планински кристал и тигрово око.

През май: гранат, лазурит и сапфир.

През юни: алмадин, хелиотроп, карнеол, лазурит, малахит, бял и син нефрит, оникс, родонит, цитрин и кехлибар.

През юли: хелиотроп, лабрадорит, зелен, бял и светлосин нефрит, въздушен и воден обсидан, сердолик, родонит, хризопраз, циркон, черен ахат и гранат.

През август: лазурит, сив и прозрачен обсидан, гранат и слънчев камък.

През септември: аквамарин, змеевик, лабрадор, оливин-хризолит, пирит, слънчев камък и циркон.

Това е много важно! Камъните, които сте си купили или са ви подарили, не трябва да попадат в чужди ръце. Ако все пак се наложи да ги дадете на някого за известно време, ще трябва добре да ги измивате и когато ги давате, и когато ви ги връщат, за да се изчистят от натрупаната в тях информация.

нумерология

По този начин вие няма да подарите на някой друг своето щастие или да му натресете своите проблеми. Ако някой поиска да пробва вашето украшение със скъпоценен камък и вие му го дадете, внимавайте как ще си го върнете обратно. Като ви го подадат, не го слагайте веднага на врата или на ръката си, а го оставете на един стол или на някаква друга гладка повърхност. Трябва друг човек да вземе украшението от стола и да го върне на предишното му място. Ако вие го вземете от стола и го държите повече от минута в ръцете си, може да поемете и нещастията на човека, който ги е носил.

Вижте и ТОВА:

Лабрадорит. Зодии, бижута и лечебни свойства

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: