Водата отнася тъгата и умората, дарявайки ни радост и здраве. Тя е купел на майката природа, в който се пречистваме не само от физическата, но и от енергийната мръсотия.

Екстрасенсите препоръчват всяка сутрин и вечер да се взема контрастен душ: хладен – горещ – хладен – горещ /именно в такава последователност/.

Това е най-простичкото и много ефективно средство за избавяне от негативната енергия.

Когато сте извън града, най-добре е да се къпете в течащ водоем. Ако наоколо няма река или ручей, превърнете в свое правило да вадите от някой кладенец кофа вода и да се обливате с живителната влага от главата до петите.

Най-добре е да правите това в средата на градината си. Така заедно с потта и мръсотията водата “отнася” със себе си вашите флуиди, иначе казано, пренася в почвата вашия генетичен код. Правейки тази процедура, вие съобщавате на градината желанията и потребностите си.

И природата постепенно се настройва според нуждите ви. В това се състои и смисълът на фразата “от моята градина”. Плодовете и зеленчуците там са не просто екологично чисти – те са настроени към нуждите на вашия организъм.

Водата помага да се избавите от лошите сънища.

Щом ви се присъни нещо неприятно, веднага идете в банята. Сложете ръка под крана на чешмата, спомнете си съня си до най-малките подробности, доколкото ви е възможно, а след това кажете: “Свети Самсон, отнеси моя сън. Където е нощта, там да е и сънят”.

нумерология

Бъдете сигурни, че водата ще отнесе всичките ви тревоги и няма да позволи на лошото да се случи в живота ви.

Ако в живота ви всичко върви наопаки, а несгодите и тревогите са значително повече от радостните дни,

пресечете течаща вода – прескочете или прекрачете ручей, вадичка, преминете през мост, преплувайте водоем с лодка. Когато стигнете до противоположния бряг, не се оглеждайте и твърдо вярвайте, че всички неприятности са останали на другия бряг.

Ако обичате някого, но се притеснявате и боите да признаете това сами на себе си, признайте го пред водата.

Но го направете с чувство, като си представяте, че любимия човек стои пред вас. “Наговорената” вода след това трябва да бъде изпита от избраника ви.

Тя непременно ще му разкаже за вашите чувства, а по-нататък нещата ще се развият така, както се разпореди съдбата.

И накрая – още няколко “водни” съвета.

• Ако трябва да пречистите някакъв предмет от енергетична мръсотия, три денонощия го дръжте във вода, като я сменяте всяко денонощие. Може да съкратите времето на пречистването и да държите предмета един час в течаща вода.

• Когато се къпете във водоем – река, езеро, язовир, в никакъв случай не бива да плюете във водата или да вършите в нея естествените си нужди, защото тя ще ви накаже с болест и неприятности.

• Водата чува и разбира човешката реч. Докато се къпете във водоем, не бива да пращате проклятия дори по адрес на най-злия си враг. Водата не обича лошите хора.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: