Нигерийка роди шокиращо бебе

Необикновено същество се роди миналия понеделник в Нигерия, пише сайтът struma.com

Историята се развива в една клиника в африканската държава, където медицинският персонал е буквално шокиран от едно конкретно раждане. То се случва миналия понеделник в 07:30 часа сутринта, след като малко преди това в лечебното заведение пристига с линейка една бременна жена.

bebe-maimuna

Бебето съчетава чертите на човек и маймуна

Тя веднага е свалена и откарана на количка в родилната зала, където от тялото ѝ изтичат 26 литра течност, а малко по-късно тя изненадващо започва да кърви, което налага да бъде преместена в операционната зала. Там ѝ е направено цезарово сечение, което разкрива нещо много шокиращо – от тялото ѝ е извадено някакво много странно същество, съчетаващо чертите на човек и маймуна, което малко по-късно умира.

Това далеч не е първият случай, когато в Нигерия се ражда необикновено дете. През 2012 г. е съобщено за бебе, родено с кози крака и копита, а вътрешните му органи са недоразвити. Местните хора отдават подобни случаи на черна магия, каквато все още се практикува широко в Африка и по-специално в Нигерия. Други пък ги смятат за някаква много лоша поличба, която вещае скорошното появяване на Дявола или пък някакъв предстоящ апокалипсис.

Нигерийка роди шокиращо бебе
3.2 (63.33%) 6 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *