Необикновена крава с пет крака дарява бременни жени със синове

Индиецът Радж Пратап се превърна в истинска знаменитост благодарение на своята тригодишна крава Раджу, родена с пет крака, пише за необикновената история сайтът inews.bg

Всичко започва през 2012 г., когато при Радж идва бременна жена, родила до този момент четири дъщери, която го моли да ѝ позволи да докосне петия крак на Раджу, тъй като вярва, че това ще ѝ помогне най-после да се сдобие с така желания от нея син.

bik-krak

Индиецът Радж Пратап се превърна в истинска знаменитост благодарение на своя тригодишен бик Раджу, роден с пет крака

Девет месеца по-късно младата индийка действително се сдобива с желаното и то удвоено – тя ражда момчета близнаци.

Скоро след като съседите на щастливата майка разбират за нейното посещение при Радж, историята за необикновената крава с пет крака се разчува не само в района, но и из цяла Индия. Към дома на мъжа започват да се стичат десетки бременни жени от различни части на страната, които предлагат и да платят, за да им бъде позволено да се докоснат до магическото копито на животното, за да родят синове.

Ражд заявява, че до този момент няма разочарована родилка, но ако това все пак се случи, той е готов незабавно да върне цялата сума, платена за необичайната услуга.

На 23 декември тази година е поставен и един истински рекорд – индийка, докоснала се до вълшебното копито, ражда тризнаци от мъжки пол.

Радж не крие надеждите си, че един ден той и Раджу ще обиколят целия свят, за да сбъднат мечтата на всяка двойка, желаеща да се сдобие със син.

Необикновена крава с пет крака дарява бременни жени със синове
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *