Мъж простреля приятеля си, докато се опитваше да убие кон

33-годишен мъж от Кузбас изненадващо беше улучен в гърдите от рикоширал от главата на кон куршум, пише за необичайния инцидент blitz.bg, цитирайки информация на сайта news.vse42.ru

Според въпросното издание инцидентът се разиграва в една кланица в село Ижморский, Кемеровска област, където мъжът отива заедно със свой приятел, който има намерение да застреля с пушка един кон.

kon-rikoshet

33-годишен мъж от Кузбас изненадващо беше улучен в гърдите от рикоширал от главата на кон куршум

Когато обаче стрелецът произвежда изстрел, по необясними причини куршумът рикошира от главата на животното и уцелва именно неговия приятел, докато той наблюдава случващото се встрани.

Впоследствие на мястото на инцидента пристига медицинска помощ и полиция, а пострадалият незабавно е транспортиран до най-близкото лечебно заведение.

Срещу стрелеца най-вероятно ще бъде образувано наказателно производство въз основа на наличните факти за случилото се. Към момента все още не е изяснено къде по-точно се намира пострадалият мъж, когато рикоширалият куршум неочаквано го поразява. Не се съобщава също така и за състоянието на самото животно след преживяния от него инцидент.

Подобни случи съвсем не са нещо необичайно по време на лов, когато се преследва едно и също животно от няколко авджии. В такъв момент всеки един от тях може да стане мишена на другите, като много често се стига и до трагична развръзка за някой от ловците.

Мъж простреля приятеля си, докато се опитваше да убие кон
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *