Любо Нейков получи най-ужасяващия подарък за своя рожден ден!

Един от най-обичаните комици в българския телевизионен ефир ще бъде уволнен от медията, за която работи години наред, и то, навръх рождения си ден

Любо Нейков получи най-ужасяващия подарък за своя рожден ден. Един от най-обичаните комици в българския телевизионен ефир ще бъде уволнен от медията, за която работи години наред, и то, навръх рождения си ден, разкри „ПИК“.

Lyubi-Neikov

Любо Нейков получи най-ужасния подарък за рождения си ден

Тази новина произтече от новият изпълнителен директор на bTV Павел Станчев, който наредил предаването „Голата истина“, в която Любо си партнираше като водещ с Ели Гигова, да падне от ефир, тъй като има много нисък рейтинг. Станчев е определил като истинска аматьорска игра това предаване, което е изключително обидно за зрителите.

Потресени, хората от екипа на „Голата истина“ заявяват, че все още не са получили своите предизвестия, както и нямат предупреждение за това, което ги очаква. Просто вчера сутринта, навръх рождения ден на Любо Нейков – 7 февруари, ги извикали при шефа и той директно им заявил, че няма повече да се прави това предаване. Последното издание ще бъде излъчено на 17 февруари.

Любимият на цяла България комедиен актьор се появил в офиса на bTV с торта и безалкохолни, за да почерпи по хубавия личен повод, но се оказал много неприятно изненадан. Той получил най-ужасния подарък за рождения си ден – новината за уволнението си.

Това събитие е само една от брънките на черната серия, в която попадна Любо Нейков през последните три месеца. След като в края на миналата година Любо загуби своя обичан брат Цветан по изключително нелеп начин, преди около две седмици стана ясно, че не му е позволено дори да си осинови детенце, каквато е неговата лична и на семейството му най-съкровена мечта. А сега, навръх рождения си ден, той получи вестта на уволнението си.

сподели бутон

Любо Нейков получи най-ужасяващия подарък за своя рожден ден!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *